Monday, November 14, 2011

Tengku Mahkota Johor Dah Sampai Seru Tamatkan Zaman Bujang!

As Salam semua

Kalau tadi aku dengan excitednya bercerita perihal betapa mesranya Tengku Mahkota Johor(TMJ) bertweet, kesayangan aku dan rakyat Johor membalas hampir kesemua tweet yang dikirimkan kepadanya, tapi tadi aku sempat snap satu tweet TMJ ni. Berita yang ditunggu-tunggu seluruh rakyat jelata terutamanya Johorean.



Wah! TMJ dah sampai seru tu untuk menamatkan zaman bujang. Guess with who? Semua orang dah tau kot,  sapa lagi kalau bukan His Love, Miss Fazura. Patutlah Fazura nampak cantik selalu, hati tengah berbunga-bunga!


Aku percaya semua rakyat Johor gembira dengan pilihan TMJ ni.  Mereka dikhabarkan baru je meraikan anniversary yang ketiga.  Part paling best, kalau TMJ kahwin, orang Johor dapat cuti sebulan wei!!!! Kenduri besor kiter! 

Dan yang lagi best, TMJ put my tweet as His favourite wei! Bangga sekejap! Walaupun TMJ tak reply, tapi at least he acknowledge my tweet! 


Jadi, aku nak doakan semoga TMJ dan Fazura berkekalan dan dipanjangkan jodoh!


p/s: TMJ ada adik bujang lagi. Jangan risau....

8 comments:

  1. semoga berbahagia :-)
    Yeayyy me johorean too!

    ReplyDelete
  2. johorian loves TMJ..hope cepat majlisnyer..aminn

    ReplyDelete
  3. jeles deh, xpelah dh joodh..moga bhagia dgn plihanmu....ouchhh ;p

    ReplyDelete
  4. wow fazura???????? can't wait 4 it.....huhu....tahniah

    ReplyDelete
  5. ehh fazura mana ni kak?yang pelakon tu ke?

    ReplyDelete
  6. teringat lakonan dia..dalam pisau cukur..sweet je fazure ni.dalam sweet2,brutal jugak.kikiki..

    dah rezeki n jodoh dia,allhamdullilah.

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork