Monday, December 26, 2011

5 Hari Je Lagi. Alahai Ruginya Kalau Tak Join!

As Salam semua


Sekejap je masa berlalu. Tinggal 5 hari je lagi Mini Give Away: TQ Follower yang aku anjurkan tu akan sampai kepada kemuncaknya. Walaupun dah melepasi syarat iaitu sekurang-kurangnya 30 penyertaan, tapi kalau boleh aku nak lebih lagi. Bukan apa, saja nak bagi follower gembira dan rasa dihargai. Walaupun hadiah mungkin tak seberapa tapi aku harap keikhlasan tu yang dipandang.

Jadi, aku nak jemput semua pembaca, pelawat apatah lagi pengikut aka follower kesayangan aku ni untuk join Mini Give Away : Tq Follower. Hadiah-hadiah yang cool boleh korang INTAI DISINI. Sangatlah rugi nampaknya kalau korang tak join. Silakan ya! Jangan malu-malu...


p/s: sedang syok baca BUKU INI. Really inspired me!



2 comments:

  1. hoho..dah lama join..siapa la yang bertuah tu??

    ReplyDelete
  2. Aritu your sis ade bgtahu yg kakak die buat contest. Memule nak join tp mcm takot tak bertuah sbb blog kakaknye ramai followers, tapi ni dah ade ajakan nak try lah ;P

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork