Tuesday, December 27, 2011

Daripada Makan-Tidur-Makan-Tidur, Baik Kau Kerja!

As Salam semua

Haaa dengar sini mari-mari adik, akak. Aku ada berita sikit nak khabarkan kat semua. Bukan iklan berbayar, tapi kawan-kawan punya pasal, no hal lah. Ada sesiapa yang mencari pekerjaan? Maklumlah hari ni semua orang pakai duit! Kebetulan pulak, budak-budak sekolah lepasan SPM atau STPM pun ramai kan. Bukan tu je,  pelajar IPT pun boleh kalau nak mohon sementara cuti semester tu kan.  Apa kata daripada korang duduk melangok makan-tidur-makan-tidur, korang kerja. Aku nak promote satu jawatan kosong. Bekerja kat butik tau! Butik mana lagi kalau bukan butik KZ NABIHAH




JAWATAN KOSONG

TUKANG JAHIT / PEMOTONG KAIN

FULL TIME/PART TIME(JANUARI 2012)

GAJI: 
RM 350-800 SEBULAN

PENGALAMAN: 
TAK MAHIR TAK APA, TAPI KENA ADA BASIC MENJAHIT

LOKASI: 
BUTIK KZ NABIHAH @ KLUANG JOHOR 

BERMINAT???

HUBUNGI: Cik Bihah - 012 7032370 
atau @ http://www.kznabihah.com/


Haish, pakal je aku ni tak de basic menjahit... kalau tak, memang dah lama aku yang apply. Bagus apa masa cuti-cuti kita bekerja. Selain tambah duit poket sendiri, kita jugak boleh tambah pengalaman. Penting tu. Aku rasa kalau kerja kat butik ni, firstly mestilah pengalaman bisnes yang korang akan dapat. Handle customer, service yang baik dan berkualiti dan yang paling best mesti korang akan belajar macam mana nak jadi fashionable. Kalau ada pulak yang takut atau segan, haish jangan bimbang. Owner butik sangat tolerable ye. Friendly! Gerenti. Kalau dia dera korang, report lawyer meh! Kehkehkeh. 


p/s: Jangan lepaskan peluang menimba pengalaman beharga ni ye! 






5 comments:

  1. menarik je..sape ade bakat..sile cepat isi kekosongan tu.

    ReplyDelete
  2. cakap pasal tdo . tadi mlm aku mimpikan ko.. hahah.. siap cakap lagi, "awak ni blogger innanie yg fames tu kan?" klako, ko dgn muka coolnye, "ye saye" KYAAAA~
    aku pun pelik nape aku mimpi pasal ko, nak kate aku laki? aku ni pompuan yg comel kiut miut..
    smpai skrang menjadik misteri rumah usang lagi..

    ok ciao~ hehehe

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork