Monday, December 12, 2011

Gambar Majlis Pertunangan Maria Elena, The Greek Helen

As Salam semua

Aku sangat-sangat suka bila tengok wedding majlis pertunangan atau perkahwinan. Sebab pada aku, dalam tu memang jelas wajah-wajah kesayangan hamba kegembiraan. Sapa tak happy kan bila dua hati jadi satu. Cewah! Tahniah aku ucapkan pada Maria Elena Zarul. Sapa tak kenal memang rugi besar. Blogger yang terkenal letap letup dengan perangai pelik tu dan tag line "Assalamualaikum, tak jawab dosa, jawab sayang!" Kini telah bergelar tunangan orang. Alhamdulillah.

Seriusly aku adore sangat dengan tema dan warna-warna pilihan Maria Elena ni. Sweet dan comel. Sama comel dengan muka dia dan tunang dia. Wah, dah semakin ramai blogger femes letap letup yang dilamar sekarang ni. Alhamdulillah, jodoh dah sampai tu. Moga kekal hendaknya.

Yang penting, nah cuci mata korang dengan benda-benda sweet ni...

Alahai sweetnya bride-to-be ni...

Vintage + moden


Simple yet sweet

Ni je gambar Maria Elena posing elok sikit. 


Dah tau dah... daripada Maria dapat perangai pelik dia

Newly-wed-to-be. Congratulation!

Imagine their kids? Oh no...
PIC COURTESY : UDEY ISMAIL


p/s: Ni hati memberontak nak kahwin cepat ni... Alahai....







16 comments:

  1. tgk pic diorg, rs nk cpt2 kwin plak...hehe

    ReplyDelete
  2. wah.. tahniah kat elena... ramai dah org tunang dan kahwin.. termasuk kwn2 putri.. huhuu.. jeles.. putri bf pn xde..

    ReplyDelete
  3. wahhh die dah tunang ke? nmpak sgt lama x singgah blog die. huhu.... happy for them

    ReplyDelete
  4. seriussss depa comel plusss sweet kan! eii geram jugak nak tawenn.opssssssss! belajar pun tak berapa nak betoi lg..hik3 =D

    ReplyDelete
  5. Wah cantiknyaaa Kak Mariaaaa!!!!

    ReplyDelete
  6. comel kan dorg ni. sukaa sangat :)

    ReplyDelete
  7. suka betul dengan maria elena zarul ni....sebab peliks.haha. oh so sweet la diorang....nak jugakkk....huhu

    ReplyDelete
  8. suka tgk maria elena... pelik tapi gojessss!!!

    ReplyDelete
  9. Cantik sungguh deko perkahwinannya..:)

    ReplyDelete
  10. lor..baru ku tahu..
    hihihi
    sweetnya mereka ni.suka tengok maria n family ni..gilo2 je.happy go lucky sungguh

    ReplyDelete
  11. tunang maria ni senior skola sy..abg ni mmg baik :)

    ReplyDelete
  12. tunang maria ni senior skola sy..abg ni mmg baik :)

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork