Saturday, December 17, 2011

"Mini Give Away: TQ Follower" Dapat Tajaan Dari KZ Nabihah Boutique!

As Salam semua

Tak sangka pulak aku, Mini Give Away yang aku lancarkan semalam mendapat tajaan. Syukur. Rezeki dah datang kan, jadi dua tangan ni aku tadahkan. So, here's the prize! 


1 X Eksklusif Custom Made Shawl
 design by KZ Nabihah Boutique


syaratnya:
 SILA LIKE FB & FOLLOW

Untuk makluman korang, owner butik ni adalah my childhood friend. Kawan sama-sama sekolah rendah. Alhamdulillah sekarang dia sangat-sangat berjaya dengan blogshop bisnes. Impress sangat! Jadi, apa tunggu lagi. Cepat rebut peluang untuk memenangi shawl eksklusif tu dengan JOIN MINI GIVE AWAY: TQ FOLLOWER. *nanti aku update gambar sebab shawl sedang di-photoshoot. Panas lagi tuuu* Jadilah orang pertama yang pakai shawl tu dan semoga berjaya! 


p/s: Semua orang boleh berjaya dalam bidang masing-masing asalkan ada usaha! 


2 comments:

  1. ooo.. sama sekolah dengan Bihah ye..
    satu negeri dengan akak ler juga..hehe

    p/s: akak dah lama follow n like FB Bihah

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork