"Mini Give Away: TQ Follower" Dapat Tajaan Dari KZ Nabihah Boutique!

12:58:00 PM

As Salam semua

Tak sangka pulak aku, Mini Give Away yang aku lancarkan semalam mendapat tajaan. Syukur. Rezeki dah datang kan, jadi dua tangan ni aku tadahkan. So, here's the prize! 


1 X Eksklusif Custom Made Shawl
 design by KZ Nabihah Boutique


syaratnya:
 SILA LIKE FB & FOLLOW

Untuk makluman korang, owner butik ni adalah my childhood friend. Kawan sama-sama sekolah rendah. Alhamdulillah sekarang dia sangat-sangat berjaya dengan blogshop bisnes. Impress sangat! Jadi, apa tunggu lagi. Cepat rebut peluang untuk memenangi shawl eksklusif tu dengan JOIN MINI GIVE AWAY: TQ FOLLOWER. *nanti aku update gambar sebab shawl sedang di-photoshoot. Panas lagi tuuu* Jadilah orang pertama yang pakai shawl tu dan semoga berjaya! 


p/s: Semua orang boleh berjaya dalam bidang masing-masing asalkan ada usaha! 


  • Share:

You Might Also Like

2 Inspirasi Dari Pembaca

  1. ooo.. sama sekolah dengan Bihah ye..
    satu negeri dengan akak ler juga..hehe

    p/s: akak dah lama follow n like FB Bihah

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

.