Friday, December 23, 2011

Orang Lain Sambut Krismas, Aku Yang Dapat Hadiah!

As Salam semua

Sapa-sapa pun akan meloncat bila dapat hadiah. Lagi-lagi kalau hadiah tu memang osem habis. Cuti study week aku kali ni agak bermakna sebabnya kepulangan aku disambut dengan beberapa bijik kotak berbalut dan berpelekat Pos Laju di atas meja. Senyum sampai telinga. Bangga. Alhamdulillah, segala hadiah kemenangan dah sampai.






Terima kasih pada Cikgu Bahasa Inggeris yang "HANDAL" memasak ni kerana telah memilih entry ini sebagai Kritikan Nombor Satu blog beliau! Toceh.Toceh. Excited sangat bila mak call bagitau 3 hari berturut-turut, abang pos laju datang meminang menghantar bungkusan. Sampai dah kamceng dengan mak aku. Kehkehkeh. Walaupun ada sikit tak puas hati lah sebab nama aku yang comeloteh telah bertukar. Daripada Nur kepada Nurul. Tapi takpe. Dimaafkan! Maklumlah, CPB kan dah tua



p/s: Tengah kompius yang macam ubat cina tu nak makan camana! 




9 comments:

  1. Cis cis cis cakap akak TUA! Nak kena ni! Panggggggg!!

    Huhuhu alhamdulillah dah sampai semua! huhuhu!

    Oh nak makan jamu cina tu boleh tanya dekat sini :

    http://haniesmiles.blogspot.com/

    ataupun FB Hanie Asmahani Ahmad

    ;)

    ReplyDelete
  2. ayah sye pon bnyk dapat hadiah sempena krismas nie.

    yg peliknya org mlyu pon ade yg bagi.ish2

    ReplyDelete
  3. sy pon byk dpt hadiah...ye la birthday sy hari krismas..

    ReplyDelete
  4. ceh...ingatkan makanan tadi....gulp!!! baru nak terkeliur... *cancel... rasa sabun nnti

    ReplyDelete
  5. huhu..seronoknya akak ye..murah rezeki..syukur..

    ReplyDelete
  6. no 2 tuh apa?macam tahun baru cina jugak dah ni..

    ReplyDelete
  7. seronoknye nanie dapat banyak hadiah..^_^

    ReplyDelete
  8. wahhh!! tahniah2...I tumpang happy. :D

    ReplyDelete
  9. oh..ubat cina tu nama dia maharani kan..penah makan thn 2008 masa tu lepas kahwin..jamu tu bagus untuk kesihatan wanita dan memberi tenaga...eehehe..untungnya dapat free.. klu tak silap mkn 9 biji sekali makan kot..lupa dah.. :)

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork