Wednesday, December 14, 2011

Aku Dilarang Join The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay?



* NI NOTA LEKAT SEMENTARA JE YE... KALAU NAK STALK, SCROLL DOWN! 



As Salam semua

Diam tak diam dah sampai bulan Disember, bulan terakhir untuk tahun 2011. Jadi, Nisa Kay, blogger femes letap-letup tu, ada menganjurkan satu Give Away besar-besaran. Lebih daripada 80 hadiah untuk dimenangi dan yang paling menarik hadiahnya bukan calang-calang. Aku sendiri tergoda tengok hadiah yang ditawarkan. Tapi sayangnya, aku tak dapat nak join lah... kenapa?







SEBAB AKU JADI SALAH SEORANG SPONSOR! *bangga lebih

Yes, I am. Aku berbesar hati nak sponsor untuk give away Nisa ni. Dan hadiahnya ialah....

Mini Set Manicure x 3
So, apa tunggu lagi. Cepatlah join The Ultimate Year End Give Away by Nisa Kay ni. Rugi besar kalau korang tak join. Meleleh dah ni aku tengok hadiahnya... Nak join CEPAT KLIK SINI. 



p/s: Jadi, sebagai peringatan...tambahkan link aku di bloglist sponsor tu ye! Kalau rajin, follow sekali =)

17 comments:

  1. lorh ingat ape la td. nak join jugakla ^^

    ReplyDelete
  2. http://blablablamraz.blogspot.com/2011/12/kenapa-blogger-innanie-afriffin.html

    ReplyDelete
  3. okeh..mmg dah join..dah folo..hehe..

    ReplyDelete
  4. laa..igtkan betul xleh join tadik ..nak follow yerr

    ReplyDelete
  5. woahh. jadi sponsor ek? okay ;) saya dah lama follow blog ini. maasa join contest awak masa tu. blog dah disimpan di bloglist ;) moga-moga saya ada rezeki nnt ;)))

    ReplyDelete
  6. actually kan.. u nak join pon boleh.. takde masalah...

    ReplyDelete
  7. cik innanie.. saye dar tambah dar.. keh3.. :)) thanks support nisakay.. harap2 dapat hadiah cik innanie.. :P

    ReplyDelete
  8. oh, jadi sponsor rupanya. okay, nt saye tmbah dlm list. :D

    ReplyDelete
  9. cehh suspen je taw title kak nanie ni..ingat kan pe la tdi.hihi..

    err nak join..tapi asyik tak menang..hahah..tapi for fun k gak..tapi ramai nya dah join..hihihi

    ReplyDelete
  10. Thanks kpd awk yg sudi sponsor. Jom lah join sekali! :)

    ReplyDelete
  11. menarik hadiah tuh. macam2 ada ni. gunting bulu kaki pun ada.eheh :)

    ReplyDelete
  12. terkejut gak tadi..hehe..baik hati la orang tu..semoga murah rezeki..

    ReplyDelete
  13. wahhhh... bestnye sape yg dapat manicure... na try join lah

    ReplyDelete
  14. huhu.xjoin ..mood takde la plak..hihih..

    ReplyDelete
  15. Salam..
    boleh sponsor untuk Giveaway saya ?
    Terima Kasih.. :) http://inspirebunny.blogspot.com/2011/11/sponsor-untuk-giveaway-cik-bunny.html

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork