Tuesday, January 3, 2012

Calon Pemenang Mini Give Away : TQ Follower | Kotak Ajaib

As Salam semua

Masing-masing berdebar kan tunggu keputusan Mini Give Away : TQ Followers? Sabar-sabar-sabar ye sayang-sayang semua. Tapi ini ada berita yang lagi mendebarkan... Aku baru je lepas tulis-potong-kumpul semua nama CALON PEMENANG. Nak tengok kotak ajaibnya? 

Kotak Ajaib aku-korang
Walaupun cuma 124 orang yang menyertai, *Alhamdulillah*  tapi boleh tahan jugak lah nak menulis dan potong line-by-line paper tu. Aku terbayang pulak, kalaulah Nisa Kay hari tu guna cara aku. Mati ooo tulis nama dekat 800 orang! 

Haaa nama sapa tu??? Angkat tangan! 

Jadi, keputusannya adalah....jeng-jeng-jeng








Eh...Eh..Eh... sabar! Bukan dalam entry ni. 


Korang kena stay tuned, Insya-Allah aku akan umumkan dalam masa terdekat. Tapi sebelum tu, aku nak bagitahu bahawa masa untuk check link korang masih ada iaitu sehingga jam 12.00 malam (Rabu-4/1/12) sahaja. Selepas tarikh tersebut, mana-mana pihak yang ada masalah dengan url link atau nama tercicir akan dipertimbangkan atau boleh disingkirkan. Mengikut budi bicara Ketua Hakim Negara. Ecececeh! Check betul-betul, nama dan url blog. Betul tak. Dan kalau baik hati, tolong bagitau calon-calon lain ye untuk buat benda yang sama. 


Fuh, aku sendiri berdebar lah! 


All the best semua. Doa cepat nama korang membawa rezeki. Amin! 



8 comments:

  1. cik lynn nmpak nma cik lynn...hehe...mtk2 btuah...=p leh wat adiah besday...hehe

    ReplyDelete
  2. haha ternampak macam ayat UNTUK KITA je belah hujung kanan gambar tu.. CINTA UNTUK KITA.. haha wish me luck! ;p

    ReplyDelete
  3. cantik tulisan org yg menulis..:)

    ReplyDelete
  4. rajinnya tulis kak..mesti lenguh nak tulis sampai 124 nama

    ReplyDelete
  5. wah..jenuh tulis dan potong paper ni..good job nanie..^__^

    ReplyDelete
  6. tak sabar nak tgu keputusan...hope de rezki dpt hadiah smpena bezday PU tak lama lg...huhuhu

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork