Thursday, January 12, 2012

Dia Datang Dah....

As Salam semua

Malas nak layan. Tapi ada sekor babun datang blog aku. Tengok sendiri. Tapi kan, instinct aku kata... ia adalah perbuatan orang yang aku kenal, yang aku tahu dan yang aku rapat. Agak je lah. Tapi tak terlintas pun sapa-sapa. 


Hahahah, gelak aku baca mesej dia. So sorry Mr. Babun-tut. Aku tak takut pun dengan kau. Kau ingat aku peduli pulak mesej-mesej kau yang takde pekdah pada aku ni. Babai lah kau pengecut! Tak heran pun....Kelakar lah kau ni. Takde life sangat kau kan. Aku tulis entry ni sebab saje nak bagi kau popiler sikit.  Yelah, nampak macam kau attention-seeker kan. Tahniahlah kau berjaya mencuri perhatian aku. Hahahaha. Tapi sayang, kau ni pengecut. Kalau berani, datang depan. Kita tengok sapa terer carut mencarut ni? Belum kenal kot, aku sapa. Bukan lawyer-to-be lah aku kalau kau sorang pun aku tak boleh handle. Eh, babai lah. Bazir masa! Ni ada entry dulu lagi aku dah buat untuk kau-----SINI

Sorry kalau kata bahasa aku kesat, yes i do. Just untuk dia je, bahasa kesat aku tu!


p/s: Bluwek! Do I care!

13 comments:

  1. org jelez mmg camtu. ;p tayah layan sgt.gogo nanie! hehe

    ReplyDelete
  2. Abaikan je,jeles tu,u post tulus dr hati je..Suka sgt<3

    ReplyDelete
  3. hmm,let she/he go.biarkan dia.buat tak tahu sudah.jangan dilayan sangat.jangan balas apa apa pun.kalau balas tiada bezanya kita dengan dia.kita tak boleh nak puaskan hati semua orang kan? takpe,janji awk yakin apa yg awk tulis.aja aja ,fighting! :)

    ReplyDelete
  4. xusah peduli.. org dengki mmg cm tu..

    ReplyDelete
  5. anon tu teringin sgt nak jadi babun kot ^^

    ReplyDelete
  6. 2 namanya org 2 dengki... n iri hati =]

    ReplyDelete
  7. hahaha...si anon nih memg pengecut!!

    ReplyDelete
  8. jeles la tu dengan apa yang innanie ada =)

    ReplyDelete
  9. orang tu dengki la tu.. tu yg meroyan sampai mcm tu skali.. huhu

    ReplyDelete
  10. hahah cayalah kak.
    suka2 je panggil orang babun,xperla kak.insyaAllah nanti2 dia akan kene buku ngan ruas.

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork