Tuesday, January 3, 2012

Lysaa Faizureen Telah Berjaya Ditawan Hatinya! Ewah!!!

As Salam semua

Satu dunia blog memang kenal dengan budak kecik Lyssa Faizureen ni. Abang Ben Ashaari sendiri mengagumi beliau. Dan rasanya baru beberapa minggu lepas Ayeem Ayam pun sama, terkejut bila ada seorang budak perempuan yang berjaya kalahkan Hanis Zalikha, Fatin Liyana dari aspek follower blog. Blognya diminati, disegani dan difollower-i *bahasa apa ni?* oleh hampir 50k orang follower! Fuh... terjojol mata ni haa. Nak dapat 5 ribu pun basah ketiak, dia kacang dan kentang goreng je dapat 50 ribu! Dasat!!! 


Tapi, ada satu perkara yang cukup-cukup-cukup membanggakan aku. Apa dia? Kau tengok ni, bila mana Lyssa Faizureen aka LF telah berjaya ditawan hatinya. Oleh sapa? Oleh BLOG HANYA DARI MATA! Yes, it is my blog bebeh. LF follow blog aku beb. Oh----*gosok-gosok mata sampai tanggalkan spec dulu*


Tak cukup dengan tu, dia tambah lagi keceriaan aku dalam dunia blog dengan ini...


Fuhlamak, berbunga-bunga kembang hati aku bila ada compliment dan sokongan macam ni. Bukan senang kan nak dapat moment macam ni. Berharga tu. Haaa sapa kata blogger hebat sombong? See, LF is a vice versa. Dia telah membuktikan bahawa blogger hebat tak pilih bulu. Kalau korang ingat, aku pernah bagitau SATU TIPS MENAWAN HATI BLOGGER HEBAT dulu. Cubalah korang buat, mana tahu jadik. Untuk kes Lyssa Faizureen ni, semalam aku POST INI, terus tak lama dia follow. Dan dia tak sombong wei, sebab dia komen lagi entry aku yang tak seberapa tu. Aku buat entry tu bukan nak pancing dia sangat, tapi as my token of appreciation for her sebab memang aku memerlukan tutorial tu sangat-sangat! Terima kasih sekali lagi buat LF.... you really make my day! 




6 comments:

  1. Amboihh . Panjang berjeler dah entry dia ni . hikhik . Alamakk . Termalu pulak aii . kehkeh .

    Tak de pe lah . Bagi lyssa semua sama je .Tak de lebih . Tak de kurang lah dear :)

    Nak kata Lyssa femes emes ? Tak kot . Sebab ada yang lagi femes . Tengok lah tuh , sampai ada yang tak kenal Lyssa ni haa . haha . Anggap je Lyssa ni blogger biasa yang belum baru nak kenal dunia blog . kihkih . Baru ler tuu . Baru setahun jagung :)

    By the way . Tengs sebab buat entry ini . Appreciate saangat ^_^v

    ReplyDelete
  2. untunglah awak :). Tumpang gembira sekali..Heee.

    ReplyDelete
  3. dia popular di kalangan blogger sebab dia blogger serius. rasanya byk masa habis untuk blog, byk bagi tutorial dan tips ntuk blogger, tak heran lah ramai blogger syang kat dia. comel pun comel... dan humble. byk sgt contest dan freebies untk blogger lain dia buatkan.

    ReplyDelete
  4. blog dia memang banyak membantu so mmg xheran lagi ramai follower dia.n tak berat tangan gak singgah blog2.

    ReplyDelete
  5. tahniah kak...wish selamat tahun baru..hehe..lambat wish sebab busy..jeles ngn akak..akak pun tak lamahebat jugak nanti..

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork