Monday, January 2, 2012

Lyssa Faizureen Pandai Baca Pemikiran Orang Lain?

As Salam semua



Memang budak ni bijak wei. Hebat berbloging dan pastinya blogger hebat. Paling hebat dia dapat baca isi hati aku. Cewah! Mana taknya, 2-3 hari ni, aku memang plan nak letak twitter timeline kat blog. Sebab nampak macam cool je kan. Tapi tak godek-godek lagi lah. 

Than hari ni, tup-tup budak ala tomey-tomey Lyssa Faizureen a.k.a adik kesayangan Abang Ben post entry tutorialnya. Dah memang macam orang buta IT dibagi laptop free.... laju je aku layan tutorial tu dan taraaaaaaaa.......Alhamdulillah menjadi.  

Tu haaa kat tepi tu. Comel kan? Heheheh. Warna ok tak? Sesuai dengan jiwa kononnya. So, thank you so much to my dear Lyssa Faizureen and come on, let's enjoy Twitter with me ya by CLICK HERE!

p/s: Tutorialnya DISINI

5 comments:

  1. chewahhh .. budak ala tomey-tomey Lyssa Faizureen a.k.a adik kesayangan Abang Ben


    Adik kesayangan kah ? Tergeli hati baca kat situ . hehe :)

    Eh , mana de pandai baca pemikiran org lain . Kebetulan je tuh . hikhik :)

    ReplyDelete
  2. ohhhh ben tu abg lyssa ngupenyeeee...oooooooooooo

    ReplyDelete
  3. dah folo kak, n lyssa skali!! lama tak bw sini...

    ReplyDelete
  4. kak,masa akak buat twitter timeline tu,kan die suruh letak username. tp kan ada tulis twitter kat situ. nak padam ke ? atau terus smbung username kite ? saya buat tak jd.

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork