Tuesday, January 10, 2012

Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh

As Salam semua


KLIK SINI UNTUK JOIN 
Kalau kau adalah seorang bag-lovers, aku rasa korang perlu join Give away hebat ni. Korang akan rabun + rambang mata sekejap melihat hadiah-hadiah comel lagi menarik yang bakal korang menangi.


Haaa amacam meroyan tak? Aku dah meleleh ni air liru nengok gambar hadiah. Jadi, aku nak tag 3 orang rakan blogger untuk sama-sama meroyan dengan aku.



Dateline: 16 Januari 2012
Wish me luck ye!


p/s: Thanks to Hashira Yusoff

3 comments:

  1. menarik..boleh join ni..goodluck nanie!

    ReplyDelete
  2. kenapa akak tak tagged saya sekali..teruja tengok!

    ReplyDelete
  3. Sayang blog awak tak? Jom join segmen ni! Jom meriahkan segmen ni. Anda sangat dialu-alukan!

    bukan spam tapi invitation :)

    http://nadaharis.blogspot.com/2012/01/segmen-i-love-my-blog-by-nada-haris.html

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork