Wednesday, January 4, 2012

Mini Give Away : TQ Followers | Senarai Calon Pemenang!

As Salam semua

*STICKY POST UNTIL 4th Jan 2012


Alhamdulillah, dah jejak tahun 2012. Dan secara rasminya Mini Give Away : TQ Followers juga tamat. Terima kasih banyak-banyak diucapkan kepada semua yang menyertai Give Away ni. Jadi, bagi mengelakkan kesulitan di kemudian hari, semua peserta boleh check link anda kat bawah ni sebagai pengesahan penyertaan anda diterima. *polite tak bahasa aku? ada ayat emcee tak?*

SENARAI CALON PEMENANG
 MINI GIVE AWAY : TQ FOLLOWERS

38. Bella
41. Aqeela
52. Ayiel
61. Anna 
65. Mas 
66. Zalina
75. Azza
82. I-Sya
86. Shera
92. Baby
95. Miecha
98. Finiey
107. Che-a
108. Natasya
109. Zaty
112. Ieyra
116. Anis
117. ASR


So, sekarang ni aku nak melawat blog korang semua 124 orang tu dan usha-usha, klik mana yang patut. Dan aku jugak akan mulakan cabutan undian beberapa jam dari sekarang. Insya-Allah. Doa ye nama ada rezeki! Oh, kalau ada masalah dengan link bagitahu cepat. Good luck!


31 comments:

  1. hi dear.. kenapa nama kak lily tak de.. kak lily join tau haritu.. sedih :(

    http://intanwandalaara.blogspot.com/2011/12/blog-hanya-dari-mata-mini-give-away-tq.html

    ReplyDelete
  2. link okay! thank you! good luck everyoneee :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah sye ade ..sye harap adalah rezeki .terima kasih ye :D

    ReplyDelete
  4. Hai . Nak tanye boleh ? Kenapa name sy takde dalam list ? Sedih :/

    http://ninasyahira.blogspot.com/2011/12/blog-hanya-dari-mata-mini-give-away-tq.html

    ReplyDelete
  5. Waah ramai gila! Kalau siapa menang memang bertuah ;)

    ReplyDelete
  6. link blog saya xde ponn

    http://farhanahadzlan2.blogspot.com/2011/12/blog-hanya-dari-mata-mini-give-away-tq.html

    ReplyDelete
  7. hi.. terima kasih dear :)
    pilih kak lily tau..hehe :)

    ReplyDelete
  8. kak, link saya salah eja tu. blog without g .. ;p no.49 CINTA UNTUK KITA

    ReplyDelete
  9. Thank you very much ^^ Boleh tak perasan pula..huhu :D

    ReplyDelete
  10. akak makhamak tgk link nie...mcm tak percye kan?

    http://www.uptomu.net/2012/01/amalina-che-bakri-dulu-dan-sekarang.html

    ReplyDelete
  11. orait.. nama Kak Nida ada.. puhh puhhh harap-harap bertuah :)

    ReplyDelete
  12. kalau free jom join GA ni

    http://24-7nay.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-to-u-by-cik-az-fahmi.html

    ReplyDelete
  13. Thanks jemput join Innanie. No. 71. Hope luck. Thanks again :)

    ReplyDelete
  14. wahh. da kua listname. semoga bertuah la hendaknye. hihi

    ReplyDelete
  15. ok terima kasih..maaf kalau memang saya terlupa nk dropp comment kat entri tu ye,..

    ReplyDelete
  16. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman bl0g pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow
    lg 1 pakjoe dh tekan iklan dekat blog nie...pakjoe nk bg duit sikit kn dh nk bka kolah hahaha

    ReplyDelete
  17. semoga no 16 jd no bertuah..amin..heee

    ReplyDelete
  18. huhu..tersenarai jugak..thank you..

    ReplyDelete
  19. yeayyy.. saya tersenaraino 56...

    harap2 bertuah yer!! :)

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah rezeki eqha thn baru ni.. eqha no 15, thx ya! ^___^

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork