Monday, January 16, 2012

Sampai Masuk Dalam Mimpi...

As Salam semua



Tomorrow will be my last day for exam. Yes, last paper. The killer! Sumpah memang takut. Aku tak tau lah kenapa, tapi setiap kali aku takut for sure benda yang aku takutkan tu akan masuk sampai dalam mimpi. Walaupun taklah straight to the point, tapi macam ada kaitannya. Bila bangun mesti jantung aku berdegup kencang gile! Aduhai...betul-betul lah penangan exam ni. 

Walaupun preparation tu dah dibuat, tapi nervous tetap tak boleh hilang. Rasa macam serba tak kena. Duduk tak boleh, baring tak boleh, makan tak boleh, semua lah! Korang pun macam tu ke? Setiap kali exam macam tu lah perasaan aku. Sampai kan aku takut sendiri. 

Aku mohon korang doakan aku ye untuk killer paper esok. Doakan aku boleh menjawab dengan tenang dan beroleh kejayaan untuk semester ni. Amin! All the best untuk korang jugak. 



p.s: Lepas paper terus aku balik Johor sebab on 18 Jan aku akan ke Hospital Sultanah Aminah, JB.




9 comments:

  1. gud luck.. buat yg terbaik! ^^

    ReplyDelete
  2. good luck dear..
    esok sy pun last paper..wee :D

    ReplyDelete
  3. awak kena tag dkt sini :)

    http://purplewhitestripes.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-blog-nemomimosh.html

    ReplyDelete
  4. tak ada siapa yg nervous time examm heheh.grrr gudluck ye ;) buat yg terbaik T_______T

    jemput singgah ;)

    LATEST ENTRY: Updated : Jalan-Jalan Cari Pasal

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork