Tuesday, March 6, 2012

Cik Bunny Buat Giveaway LAGI, Join Sekarang!

*Mohon semua readers/visitors/follower untuk sudi meninggalkan komen di entry ini bagi merealisasikan impian aku. Insya-Allah, kunjungan balas untuk komentator bakal diberikan. Untuk entry baru, sila scroll bawah lagi...

As Salam semua

Cuti semester dah nak habis. Oh, kemalasan kelihatan bermaharajalela. Banyak perkara perlu diselesaikan senaiknya aku di semester ini. Baiklah, sebelum hectic week bermula, apa kata korang semua tambahkan rezeki kat Give Away ni. Nampak gaya hadiahnya berbaloi-baloi tu. Banyak dan semuanya lazat! Ehem...

KLIK SINI untuk join
Lagi buat kau meroyan, ni kau tengok sponsor yang berduyun-duyun ni. Bukan main lagi hadiah-hadiahnya. Syoklah!




Tapi yang buat aku tertarik adalah hadiah buat entry dengan komen terbanyak. Sumpah, aku mengidam ni! 


1x Business Card Design & Print (Custome, ikut pemenang nak letak ape) 

Bagi memenuhi tuntutan dan memeriahkan lagi give away yang super ohsem ni, aku nak tag wajib buat beberapa rakan blogger yang disayangi untuk join sama dan korang semua pun boleh jugak! Silakan.  Eh, jangan kata takut takde rezeki pulak, sebab urusan rezeki bukan kita penentunya lah! 

- Merpati Sejoli @ http://merpatisejoli45.blogspot.com//
- Cik Puan Bunga @ http://puterihati.blogspot.com/
- Cik Lyeen @ http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/
- Nurul Chumel @ http://nurulchumel.blogspot.com/
- Mustwanie @http://mustwaniekl.blogspot.com/
- Pn. Nadia @http://diarinadiaa.blogspot.com/

Maka dengan ini besarlah harapan aku untuk korang semua sudi untuk membantu merealisasikan impian aku memiliki name-card blog tersendiri. Baru nampak eksklusif kan. Sudi-sudikanlah korang tinggalkan komen berserta doa untuk aku. Terima kasih daun keladi. Yang penting, komen kat entry ni...

67 comments:

  1. singgah sini .
    budak kechix ni ---->
    pon join jgak giveaway ni .
    gud luck yup . =)

    ReplyDelete
  2. all da best ye. mge ade rezki nnt ye sis. InsyaAllah :)

    ReplyDelete
  3. tq tag lyeen..hehe..yah..lyeen akan rajin komen kat sini..dan suru kwn2 lyeen komen bg merealisasikan impian nanie..:)hihih

    ReplyDelete
  4. wahh!!!best2!!wish u all da best Innanie!!!!!

    ReplyDelete
  5. adess terselit blog mas.hihihi..terima kasih kak.dah lama tak senam2 GA ni..(coz tak pernah menang)hihihi..insyaAllah,klu smpat mas join.thanks kak

    ReplyDelete
  6. good luck..semoga tercapai impian..

    ReplyDelete
  7. banyaknya sponsors..apa pun good luck sis!!

    ReplyDelete
  8. hye,thanks taq saya.InsyaAllah saya join. :)

    ReplyDelete
  9. all the best ye. macam best je giveaway ni. hihi

    ReplyDelete
  10. all the best.. good luck! ^^

    ReplyDelete
  11. all the best..hope leh dpt pe yg akk nk...

    ReplyDelete
  12. @Cik Lyeen: cepat2! panggil kawan2 komen sini. jgn lupa join ye!

    ReplyDelete
  13. @diarinadiaa: time kasih kak. doakan ye. btw, akak kena join tu!

    ReplyDelete
  14. @MaYa MustWany: hahah. saje je tag mas. mana tau rezeki mas kali ni. cepat join!

    ReplyDelete
  15. akak cute sy pown join jugak...hahahhahahahahahhahahahhahahahahahhaha...kalau akk mengidam kad nama tu..sy bdk skolah mengadam tudung,shawl and pashimina..yang produk skincare tu sy tak teruja sgt sebab tak taw function dia apa...hahahah eh komen dua kali tak pe kan? heheh

    ReplyDelete
  16. eh lupe nk ckp akk kena tukar ayat tuk komen yang doakan aku jadi kawyer tu kepada doakan aku dapat kad nama dr cik bunny..hahah ok2..bukan perli ek..tp gurau..huhu

    ReplyDelete
  17. @fieda: terima kasih atas doa tu! join sama jom!

    ReplyDelete
  18. @saffiya_aleesya @ echa: kan... pandai cik bunny. jom join. terima kasih wish tu!

    ReplyDelete
  19. rajin sungguh cik bunny nih wt contest...

    ReplyDelete
  20. gd luck...cantik la namecard dlm pic tu :)

    ReplyDelete
  21. Nanie.. good luck, moga kita sama2 menang.. :)

    ReplyDelete
  22. Menyumbang komen, haha : )
    all the best ><

    ReplyDelete
  23. @Nida: amin.... akak selalu menang! share tuah sket kat kite ek!

    ReplyDelete
  24. @zOeY zAu YaH: wah MUA hebat pun komen. time kasih awak!!!

    ReplyDelete
  25. Salam..
    Sy pun nk doakn innanie mnang ^.^
    cute ahh blog innaniee

    ReplyDelete
  26. nanie terima kasih sudi singgah blog saya. semoga awak juga berjaya dalam GA cik bunny ni. singgah2 la blog saya selalu. :D

    http://missamateurcook.blogspot.com/

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork