Tuesday, February 7, 2012

Kerana Anak Dara Dr.Harlina & Dr.SMS...

As Salam semua

Kerana ENTRY INI, tak sangka...wanita yang menjadi salah satu inspirasi aku sudi membalas komen.


Bukan tu je, terus jadi hits untuk blog aku yang tak seberapa ni tak sampai pun 1 jam lepas aku publish entry tersebut. Bella memang baby yang sangat bertuah lah.


Terima kasih banyak-banyak buat Dr. Harlina dan baby comel lagi bijak Bella. Semoga Bella, mummy dan daddy dirahmati Allah dan moga Bella jadi anak solehah. KLIK SINI untuk ke blog Dr. Harlina.



p/s: Kalau Dr.SMS yang reply comment, boleh pengsan aku dibuatnya...

12 comments:

  1. sabo²...jangan pengsan..hak3..tahniah..untong la..huuu

    ReplyDelete
  2. bestnyer.. sweet couple.. ank dorg mesti sgt bijak..

    ReplyDelete
  3. wah... gilo ah.. sy minat gila kat suami die.. kirim salam eyh.. hahaha

    ReplyDelete
  4. Baby B yang bertuah dan beruntung..
    sy bertuah dan beruntung juga.. begitu juga anda kan..:0

    ReplyDelete
  5. jangan risau,saya komen ni pun tanda penghargaan jgk buat entry kami <<<anggap je knon2 dia komen ye..hihihi


    cayalah..

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork