Tuesday, February 21, 2012

Shopping Yok! | Jadual Tarikh Terima Gaji & PTPTN

As Salam semua




Sebelum semua tutup mata, ni nak bagi perkhabaran gembira ni. Apa lagi sumber kegembiraan terhebat abad ini kalau bukan duit. Ini aku dapat beberapa info yang sangat bagus untuk kita semua merancang di hari muka, menyelesaikan apa yang patut dan paling penting dah boleh plan nak berjimba. Kehkehkeh

1. JADUAL GAJI BAGI KAKITANGAN KERAJAAN 


*sumber ni disahkan ye...

2. JADUAL PENERIMAAN PTPTN




Amacam? Senyum sampai telinga tu. Yang lain-lain aku tak dapat info pulak. Kalau ada, aku bagitau lagi ye. Selamat bershopping. Jangan lupa bayar yang wajib dulu! Shopping tu nombor dua lah! Oh, mana-mana yang berkenaan, ingat entry ni free? Donate 5% kat tabung ayam Nuffnang aku tu. Belum penuh lah... 



5 comments:

  1. kesian yg penerima ptptn yg univeriti last2 dapat.. mmg xtahu laa cm mana depa nak jalani life kat U..

    ReplyDelete
  2. hahah yeker xpenuh tabung ayam tuh?femes amousss tuh

    ReplyDelete
  3. excited bl tgok tarikh msuk duit pt >.<

    ReplyDelete
  4. excited bl tgok tarikh msuk duit pt >.<

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork