Tuesday, March 13, 2012

Blogger Wanita Cantik Dambaan Aku!

As Salam semua

*tajuk entry tak bermakna aku lesbo! 

Aku tak tahulah engkau orang macam mana, tapi dalam dunia blog, aku ada beberapa blogger yang memang-memang-memang teringin benar aku nak jumpa in live. Nak tengok in reality. Bukan pasal dorang cantik ke tidak ke, tapi pasal hasil penulisan mereka tu dekat je dihati. Maybe sebab dorang ikhlas kan. I mean tak fake macam sesetengah blogger yang tulis nak good-good je. Nak show off pun ada gak tengoknya. *malas nak baca blog kalau gtu*. Mereka ni semua otai!

cute kan chip n dale tu! 

Kira, aku antara stalker yang terpaling setia untuk mereka lah dalam beribu follower dan reader mereka. Masing-masing ada kekuatan tersendiri. Ini antara blogger wanita yang aku mengidam nak jumpa. Dari atas sampai bawah semua berada di carta hati aku. Entry yang bersahaja mengenai kehidupan peribadi dicoret sebaiknya tanpa ada sebarang unsur show off mahupun ke-kerek-an melampau. Kerek sikit-sikit masih boleh terima lagi lah. Kehkehkehkeh. 

Entahlah mereka sudi atau tidak berjumpa aku. Ah, peduli apa kan. Pasang impian itu dikira berniat. Manalah tahu kalau satu hari berjodohan dengan mereka untuk ketemu. Berkenalan dan beramah mesra. Aku percaya mereka tu semua kepochi jugak. Macam aku. Kehkehkeh. Kalau jumpa mesti ada je story. Kau letak lah celah mana pun, boleh hidup punya. Senang dapat kawan!

Kalau nak terjah blog mereka, link ada di sidebar dengan title PEGUAM CUN!
Tak semestinya yang aku tak list bermakna aku tak nak jumpa. Dialukan sangat bila ada kelapangan!


p/s: Aku yang malu sebenarnya, sebab mereka cantik-cantik belaka woii!



23 comments:

  1. hohoho..sy plak teringin nk jumpa FL...hehee...nk jumpa nanie jgk ni..:) jum2x...

    ReplyDelete
  2. Ke hadapan sayangku yang jauh di mata lagi dekat dihati...

    macam nak tulis surat cinta plak dah. Ehehehe:)
    InsyaAllah ada rezeki. Kita jumpa ehhhhh. Nak jugakkkk jumpa nanieeee:) Nak cakap banyak banyak. nak ambik gambar sampai penattttt nak senyum :)

    sayang!
    tuan pelangi chenta tu tak cantik la. biasa biasa jerk. okeyyyy~:)

    ReplyDelete
  3. nanie~nak jumpa dorangggg ajak Mish sekali!!hehe

    ReplyDelete
  4. diorg the best..xda sapa nk jmpa sy hehe :P

    ReplyDelete
  5. aik aik, sebok je nama MARYA HANA menyelit kat situ, dia blogger kerek ah ! :D

    hope 1 day akan bersua muka .

    insyaallah .

    ReplyDelete
  6. hehehhe.


    SAYA SOKONG YANG ARIF!!.

    mereka semua cun cun, entry pun cun!
    heheheh.

    wan teringin nak jumpa blogger blogger yang sering kunjung blog wan.termasuk Innanie sendiri.

    have a good day

    ReplyDelete
  7. @Cik Lyeen: FL tu pun sy teringin nak jumpa. just penah nampak RED MUMMY, HANIS ZALIKHA, CUTE MUM kat majlis nuffnang.

    jom2. mana tau blh borak tak ingat dunia!

    ReplyDelete
  8. @laskar pelangi: hamboi. biasa tulis surat cinta ek?

    kan... nak sangat jumpa awak cik pelangi yang omey2. gosip and camwhore itu sudah mesti.

    hek eleh, humble pulak. awak comey la!

    ReplyDelete
  9. @najihah sahami:wokeh. deal. nt kalau ada plan baik punya, kita serang mereka!

    ReplyDelete
  10. @[sutera kasih]: alalalalala tak mo majuk eh.... meh2 kita jumpa!

    ReplyDelete
  11. @Marya Hana: ah kerek lah best nak pancing. thrill sket!!! insya-Allah moga kita bertemu!

    ReplyDelete
  12. @Marya Hana: ah kerek lah best nak pancing. thrill sket!!! insya-Allah moga kita bertemu!

    ReplyDelete
  13. @Syazwan Che Deraman: tu diaaa!!! pilot nak jumpa lawyer!!! jom jumpa di awan biru!

    ReplyDelete
  14. cik puan bunga & lyssa faizureen akak da follow.. wahh yg len nak kena intai gak ni

    ReplyDelete
  15. Kalau blogger yang first tuh bila dah jumpa kompom malam tidur mengigau sebab muka dia live scary sangat2!!!


    p/s : Oiiiii dia banyak kali ajak kau dating lah oiiiiiii!!!


    Tacinglah entry nih!! Sobsobsobsob!

    ReplyDelete
  16. Saya teringin nak jumpa Inanie Ariffin =)

    ReplyDelete
  17. terbatuk batuk Fiza datang sini..patutlah ade yang menyebut ni..alahaii nanie..fiza ni biasa je.macam tak masuk je senarai nama fiza dengan blogger hebat hebat tu...-_-'

    Apa apa pun terima kasih banyak banyak nanie..harap dapat jumpa nanie jugak..insyaAllah

    ReplyDelete
  18. semua hebat2 n de unik tersendiri kan..jom kak jumpa..eh tapi mas tak cun..hahahaha..

    ReplyDelete
  19. innanie....terima kasih !!! :) hehe. kalau ada peluang, mesti nk jumpa tau !! hehe. sy hope sgt nnti ada blogger gathering n kita semua boleh jumpa :) :)

    ReplyDelete
  20. Huwarghhh...nk itot!!!!!! Nk jmpa maria elena...

    p/s:epi le tu.... :D

    ReplyDelete
  21. wish dpt jumpa mereka gak nanti2 :D

    ReplyDelete
  22. Waaaaa . Nak meet Cik Innanie !!!! :p
    Bila agaknye kita boleh berjumpa ?

    ReplyDelete

Inspirasi Anda Buat Saya Happy! :)

 

Blog Coklateyes [Beauty | Food | Lifestyle] Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork