Friday, March 23, 2012

Game Lukis-Lukis Terbaik Untuk Android

As Salam semua

Dulu, pernah seketika aku rasa nak beli Blackberry sebab rasa Android yang aku pakai sekarang ni, fungsinya lite-lite je! Tapi aku salah. This is the best game for the android user! Aku ketagih kau tau? Rasa dah ramai tau kan? Ni diaaa. DRAW SOMETHING! 


Aku suka sebab dia membuatkan aku kembali pada mood melukis aku. Walaupun kadang-kadang fail lah jugak. Tapi seronok. Rasa macam budak-budak kecik balik. Seronok. Dan cantik! U can draw anything beb! Aku pun kadang ikut mood. Kalau rajin, ginilah jadinya. Kalau tidak, cincai saje!


Lagi seronok, untuk guess gambar from the opponent. Kadang-kadang rasa macam bodoh jugak, sebab dorang dah lukis cantik giler, tapi pasal grammar macam kureng, aku pun salah menjawab. Kehkehkeh. 

So, sapa yang main game ni? Jom, join aku. Kite boleh teka-teka lukisan! 

9 comments:

  1. ni yang sedih tak ada android ni :'(

    ReplyDelete
  2. ha5.. sememangnya android adalah yg terbaik.. sy suka OS android berbanding lain.. :D

    ReplyDelete
  3. nak pakai jugak! tapi belum ade rezeki lagi..hehe~kalau dah ade duit nanti bole la nk beli bb..amin.

    ReplyDelete
  4. maen kat pesbuk je game ni..
    hehekk

    ReplyDelete
  5. (_8(|)

    Apakah objek diatas?.
    pembayang, kartoon.

    ReplyDelete
  6. memang banyak games best untuk android.^__^..cantik lukisan kapal tu .

    ReplyDelete
  7. akak pon boleh main game ni melalui fb..

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork