Thursday, March 15, 2012

Gemuruh Jiwa Debaran Terasa!

As Salam semua

*amboi, tajuk macam tagline AJL pun ada kan... 

Dah terima dah barang yang dijanjikan sebagaimana dalam entry ini. Alhamdulillah selamat sampai. Senyum manjang je. Preparation untuk diri aku tu tak lah sangat. Buat ala kadar je. Sebab aku bukan naik pentas. Cuma invitation guest je. 


Tapi aku syukur sangat-sangatlah kan. Last-last minute berpeluang jugak merasa ke majlis gini. So, Insya-Allah esok aku akan update event ni di FB dan twitter aku *button ada kat sebelah kiri page ni*. Jangan malu, mari kita tuwit-tuwit!



p/s:  nak camwhore dengan Fatin Liyana...pertemuan dua Fatin bakal berlaku!

5 comments:

Afiq Yassin said...

kirim salam dkt fatin liyana sekali k.

Azhafizah[フィザ] said...

sekali lagi..tahniah..nanti sharelah pengalaman ^__^

nabila azmi said...

untungnyee..tringin nk ikut=)

najihah sahami said...

T_T <----- MUKA jeles~

hehe. hav a fun ye nanie~

mySara said...

ewahhh dia, congrate awok. nnt share2 crite yek. :P

 

BLOG COKLATEYES Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork