Thursday, March 15, 2012

Gemuruh Jiwa Debaran Terasa!

As Salam semua

*amboi, tajuk macam tagline AJL pun ada kan... 

Dah terima dah barang yang dijanjikan sebagaimana dalam entry ini. Alhamdulillah selamat sampai. Senyum manjang je. Preparation untuk diri aku tu tak lah sangat. Buat ala kadar je. Sebab aku bukan naik pentas. Cuma invitation guest je. 


Tapi aku syukur sangat-sangatlah kan. Last-last minute berpeluang jugak merasa ke majlis gini. So, Insya-Allah esok aku akan update event ni di FB dan twitter aku *button ada kat sebelah kiri page ni*. Jangan malu, mari kita tuwit-tuwit!



p/s:  nak camwhore dengan Fatin Liyana...pertemuan dua Fatin bakal berlaku!

5 comments:

  1. kirim salam dkt fatin liyana sekali k.

    ReplyDelete
  2. sekali lagi..tahniah..nanti sharelah pengalaman ^__^

    ReplyDelete
  3. T_T <----- MUKA jeles~

    hehe. hav a fun ye nanie~

    ReplyDelete
  4. ewahhh dia, congrate awok. nnt share2 crite yek. :P

    ReplyDelete

Inspirasi Anda Buat Saya Happy! :)

 

Blog Coklateyes [Beauty | Food | Lifestyle] Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork