Wednesday, April 4, 2012

Makin Galak Cam-Whore!

As Salam semua

Yeay! Inilah hari yang ditunggu-tunggu buat sekelian geng Android. Kalau dulu, Iphone boleh berbangga sebab adanya Instagram, aplikasi camwhore yang sangat eksklusif, tapi hari ni akhirnya Instagram boleh juga digunakan oleh pemilik Android. Dan sudah semestinya akulah insan yang terpaling gembira. 

cepat sikit loading bar, aku dah tak sabar ni!

Sudah semestinya semakin camwhore aku. Makin banyak gambar-gambar cantik yang aku nak share dengan satu dunia.  Sebab aku percaya dari mata turun ke hati. Dan semuanya bermula Hanya Dari Mata. *ecececeh macam nama blog sapa lah tu kan? (sambil mata pandang header)*

Jangan lupa untuk be my follower : Innanieariff


p/s: penggunaan perkataan cam-whore disini bermaksud 'gila-camera' bukan sebagaimana dalam wikipedia. peace yaw!




14 comments:

  1. wan pakai nokia.
    nokia takde instagram ;(

    ReplyDelete
  2. pasnih kat blog byk la gambar yer,,,,hhehehe~

    ReplyDelete
  3. Instagram?
    Lawa ke?
    Masih setia dgn Camera360^^

    ReplyDelete
  4. nk campakla nikon . nk beli android . instagram lawa sgt :(

    ReplyDelete
  5. ish,, jelez ni,,hp impian muja,, sony xperia s,, hehe

    ReplyDelete
  6. kenapa saya snap picture guna instagram ni gelap je eak =='. sape2 boleh tolong?? ke galaxy Y tak ngam ngan instagram. sedihh ..

    ReplyDelete
  7. tak download lagi . lepas ni bolehlah bertumblr dengan benda alah niii . hehehehehe .

    ReplyDelete
  8. suka baca blog fatin. dpt tau info2 psl android. maklumlah, br terjun ke dunia android skg. HEHE

    ReplyDelete
  9. eh baru je post entry pasal ni jugak..thanks nanie inform di facebook tadi..suke sangat..lets instagram!btw dah follow nanie dah..hihi

    ReplyDelete
  10. hahaha...excited glee..sama ngan fi tadi baru donlod...whoooah!!..pakai samsung galaxy aper tu??

    ReplyDelete
  11. jgn lupa follow fi jugak... khairulsyarafi :)

    ReplyDelete
  12. huuhu, lama dh tnggu ni.. akhirnya android dh boleh gne instagram :) terus download lps ni

    ReplyDelete

Inspirasi Anda Buat Saya Happy! :)

 

Blog Coklateyes Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork