Sunday, April 1, 2012

Selalu Dalam Blog. Sekarang Depan Mata!

As Salam semua

Bukan sekali dua, malahan dah banyak kali dah perempuan ini muncul dalam entry-entry aku. Malahan dia juga menjuarai carta aku untuk 7 Blogger Wanita Cantik Dambaan Hati. Dan memang selayaknya dia juara carta. Cik Puan Bunga. Awesome as her name. Dia memang cantik. Bukan sekadar cantik, mulut pot-pet-pot-pet macam dah lama kenal. Padahal itulah kali pertama jumpa. Sah! memang menjadilah ubat guna-guna dia dekat aku. 

meet the gorgeous, Cik Puan Bunga
Memang mencabar jugak nak jumpa CPB ni. Masa first time planning, tak jadi. Sedih. Tapi tak kan nak mengalah kan. Insya-Allah kalau jodoh kuat memang tak kemana. Alhamdulillah, pada hari yang bertaqdir ini dipertemukan juga dua hati yang saling sayang-menyayangi. Ecececeh! Bukan tu je, CPB bawak sekali buah hati pengarang jantung aku Adam Irfan Xaharis yang memanglah super adorablenya. Keletah dia buat CPB tak senang makan. Padan muka.... 

tang mata dengan bibir tu. sapa tak tergoda woi!
Since first time aku kenal CPB ni di blog, memang hati aku dah terdetik yang dia ni jenis kepochi macam aku. Kiranya kau letak pelusuk mana pun dia boleh hidup. And it's true beb! Ngam je kepala aku dengan kepala dia. Ada je benda nak cerita. Sekejap serius, sekejap ketawa. Maklumlah semua benda dikongsi bersama kan! Sumpah, aku rindu saat-saat kita bersama kak! 





Terima kasih banyak-banyak untuk lunch treat tadi. Pizza Hut rasa enak sepuluh kali ganda bila ada orang belanja. Kehkehkeh. Terima kasih jugak buat peluk cium akak yang memang ikhlas dan syahdu tadi tu. Oh, sungguh blog menyatukan dua hati. Sungguh aku sayang CPB dengan Adam sangat-sangat. 

Yer, mengikut saiz! 
Sesi men'jinak'an Adam
and finally Seha yang untung. Sebab Adam pose comel!!!
So CPB, next is my treat! Pekena kopi stesyen dan roti bakar. Barulah boleh sembang kencang kak! Jangan lupa kakak, raya kita buat bara-an sebab mak kita kata dia nak tengok Adam pakai baju besday dia. Sekali lagi, terima kasih banyak-banyak. To be honest,  aku rindu dah kat CPB ni. Lagi-lagi si kecik handsome k-pop tu! 



p/s: Next, blogger mana yang sudi dating dengan aku?



18 comments:

  1. Ingatkan nanie dating ngan sape tadi. Rupanya dengan kekasih hati cilik yang menjadi idaman yeeee..Dah puas peluk cium dak ensem tu? dah la mata sepet. comel jer ;)

    ReplyDelete
  2. bestnye dapat datingg.. hehe.

    ReplyDelete
  3. Thanks Innanie sanggup drive dari Kluang! Next time akak drive dari Batu Pahat ya!

    I miss u! Such a bubbly person! Kehkehkeh! Siap boleh bergosip sesama lagi! HEHEHEHE!

    Apa yang terkurang harap dimaafkan ya! ^-^

    ReplyDelete
  4. jom buat gathering.
    hehehhe.
    seronoknya dia dapat jumpa blogger depan depan.

    dah la sebelum ni gi kat blogger awards.
    bestnya.
    ehehe

    ReplyDelete
  5. seronoknya dapat jumpe blogger cantik CPB..dating sakan tu.^_^

    ReplyDelete
  6. ohh ni CPB yang dalam list blog dambaan haritu.

    terserlah kegembiraan cik innanie kita :D

    ReplyDelete
  7. sy pemalu..tpi kalu de rezeki nk dating ngn innanie blh ke??=)=)...eh jap...sori xthu owner blog ni tue ke mude dri kite.so xltk kak or dik ke...hehe...jgn mare=)

    ReplyDelete
  8. amboi.. jalan sakan nampak..aaha

    ReplyDelete
  9. @laskar pelangi: iyer mestilah dgn adam. sapa lagi kan. tak puas sebnrnya wani, tp cpb nak cepat sbb husband dia keje. so sad, tp fun sgt! wani bila pulak nak jumpa kita?

    ReplyDelete
  10. @Aimifiqa: seronok!!! awak bila cik aimi? kita satu UM ye. harap maklum~

    ReplyDelete
  11. @Cik Puan Bunga: takde yg kurang. semua lebih, rindu akak jugak!

    ReplyDelete
  12. @Syazwan Che Deraman: jom wan! kalau buat, wan wajib datang ek... bawak kiteorang terbang sekali~

    ReplyDelete
  13. @Azhafizah[フィザ]: alhamdulillah, ada kesempatan. jom fizah kita dating!

    ReplyDelete
  14. @Marya Hana: haa ini lagi sorang. awak pun dalam list tu!! marya gojes, mari dating!

    ReplyDelete
  15. @nabila azmi: rasanya kita sebaya kot. jom2 boleh apa salah. kalau kena gaya, sama2 free boleh je nak dating!

    ReplyDelete
  16. The pictures..are so beautiful...like the owner of this blog..hehe
    Selamat berkenalan.

    ReplyDelete

Inspirasi Anda Buat Saya Happy! :)

 

Blog Coklateyes [Beauty | Food | Lifestyle] Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork