Thursday, May 3, 2012

Famous Sekejap Semalam!

As Salam semua

Semalam bangun pagi aku terima satu kejutan besar. Kejutan yang memang tak disangka-disangka. Menggigil jugak tangan bila tahu berita ni. Salah sorang rakan blogger bagitahu yang blog kesayangan aku ni masuk Majalah Remaja Edisi 1 Mei 2012. Melompat aku gembira bukan kepalang. Terus cepat-cepat nak beli majalah Remaja. 

Fuh, sekali cover depan gambar Awal dengan Scha wei. Alahai comelnya mereka. Naik seri nak bernikah esok kan. Eh eh, sama lah tarikh kita. ;) 

sila beli dan simpan elok-elok majalah ni.
Setelah dibelek, dipusing dan diselak depan belakang- depan belakang, maka hampir tersembul lah kedua bijik mata aku tatkala melihat sesuatu yang menggembirakan hati. 

kembang sekejap. *padahal memang aku dah kembang kot*
Bertuah. Itu yang aku fikir lah. Entah macam mana, dalam beribu blog yang ada, aku yang terpilih. Syukur sangat-sangat. Dapat markah 3.5 pun dah bangga dah. Bukan senang kan. Maka, ini adalah first time aku featured dalam majalah. Kira memang bangga kembang kempis hidung aku lah kan. Yeay, it is really a big surprise and great present for me! Tak boleh nak cakap apa dah. Yang penting rasa happy sangat. Rasa femes sekejap pun ada. Hewhewhewhew.


Terima kasih banyak-banyak pada semua readers, follower dan kawan-kawan yang menyokong aku dan blog aku. Keep it reading eh! *feeling dapat Digi Wwow Awards lettew!* 



p/s: ehemehemesoklahharinya ;) 


28 comments:

  1. wahhh ! masuk remaja :) bestnyee !

    ReplyDelete
  2. Bestlah kak dapat masuk remaja :D

    ReplyDelete
  3. tahniah nanie sayang ;))
    famos amos ;)

    ReplyDelete
  4. wah,, memang hantar penyertaan ek,, tahniah,, :D

    ReplyDelete
  5. wahh.. ohsome :D congrates innanie :D

    ReplyDelete
  6. tu dia dh fames da kak joho ni

    ReplyDelete
  7. wahh... masuk majalah.. congrats2.. hehe

    ReplyDelete
  8. congrets akk innanie...=P totally jeles..hiiiii

    ReplyDelete
  9. untungnya dpt featured dlm mjlh..eca baru nak hntr borang pun.hikhikhik :)

    ReplyDelete
  10. Wahhh, tahniah Innanie!

    tahniah tahniah.

    keep blogging okey :)

    ReplyDelete
  11. Krohhhhh krohhhhhhh! (Tidur dalam kejelesan)

    ReplyDelete
  12. Waaah, tahniah sis! Mudah2han bertambah la pmbaca setia sis lpas ni kan!

    ReplyDelete
  13. blog n muka msuk majalah.. syok gak tu..

    ReplyDelete
  14. Tahniah sayang..famous sudah retis sorang ni.^__^

    ReplyDelete
  15. wah..tahniah2..thanx sudi follow blog kita.

    ReplyDelete
  16. wah..glamer kamu kejap.. tahniah !

    ReplyDelete
  17. setelah sy bce 3 entry memang tak dpt disangkal yg sy dah jatuh hati kat blog ni... penulisan dan cerita yg menarik... akan menjd pembaca setia di sini..

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/09/wedding-cik-siti-nh-cik-oden

    ReplyDelete
  18. oh meng... gerun kawan dgn artis. GULP!

    ReplyDelete
  19. happy nya., tumpang gembira sekali.. tahniah kak

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork