Tuesday, August 7, 2012

Negeri Sabah Telah Dihina! Biadapnya Budak Ni!

As Salam semua

Ini melampau ni! 


Aku tak nak cakap banyak-banyak, tapi pada aku apa yang budak perempuan ni cakap agak keterlaluan. Aku memang pantang bab orang menjatuhkan atau memandang rendah orang lain. Biadap sangat! Tak tahu ke Sabah ada pulau tercantik di dunia, universiti tercantik di Asia, syurga makanan, hub pelancongan Malaysia. Sorry lah, adik... rasanya awak ni bukan budak bandar sangat, tapi awak budak dibawah tempurung!

Orang Sabah, panas hati kan??? Aku yang Johor ni pun dah panas je tengok budak ni... Haish!!!

Jadi, pada Ema, sila mohon maaf secara terbuka pada orang Sabah. Kalau tak, aku tumbuk kau bah! 


18 comments:

  1. dia nk publisiti murahan la tu. PUI !!!

    ReplyDelete
  2. @budaknerd~: aku stuju ngan budaknerd.. skg ni musim bebudak bangang cari publisiti murahan... hurm...

    ReplyDelete
  3. ape y bdx nie xpuas aty ngn bdx sbh nie.. sy sbg bdx sbh skit aty baca oo..:)

    ReplyDelete
  4. Betul tu kak innanie..sakit hati bila ada kawan2 yg post pasal benda ni...melampau betul...rasanya klu dia pegi sabha..tak nak balik2 kot..rasa mcm nak tumbuk2 juga budak ni bah...geram..T_T

    ReplyDelete
  5. *urut dada.

    memang mengundang amarah ni. harap dia sedar dan minta maaf.

    ReplyDelete
  6. doakan dia berjaya utk study di bumi sabah...



    dgn aman



    ... - amin ^^,

    ReplyDelete
  7. betul kata budaknerds. mungkin nk cari publisiti

    ReplyDelete
  8. Sakit hati gakbaca dia punya post tu.

    ReplyDelete
  9. dia tak sedar apa yg dia ckp tu..

    ReplyDelete
  10. budak ni emo sangat. pasal benda kecik je nak kait2. hey, tak satu malaysia la dok kutuk-kutuk negeri orang lain.

    ReplyDelete
  11. hee, sabar sabar :D sengal je dia tu

    ReplyDelete
  12. negeri sabah yg cantik gila dengan segala bagai tu dia boleh kutuk?
    moga Allah berkati dia..

    ReplyDelete
  13. ada shot kot kat kepala budak ni.

    ReplyDelete
  14. Tengak pun cam kampung je. Whoops .

    ReplyDelete
  15. budak nie jahat sangat bah.. agak agak la sis sabah juga ok bah maybe tak sehebat semenanjung sana tapi have some respect would u.. sabah sedang nak membangun la nie.. kalau ndak pernah ke sabah jgn lah keluar statement mcm tu.. sedih :(

    pikir dulu bah klu mau keluarkan statement jgn main sebat ja

    aku sumandak sabah forever

    ReplyDelete
  16. Org bodoh saja post bnda bgini..x pakai otak!!

    ReplyDelete
  17. Tidak penah pigi Sabah tu diam2 labah bising jak klau ku jumpa dia ni ku tampar tampar muka dia tapi nasib dia pompuan

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork