Friday, September 28, 2012

Palsu

As Salam semua

Tak sangka pulak aku rupanya kes yang aku kena tu, bukan aku sorang. Rupanya ramai lagi blogger yang seangkatan yang turut ditampar. Sapa tak panas hati kan kalau blog milik kau, yang menjadi sumber inspirasi, diari luahan suka duka hati kau orang kutuk. Kalau kutuk senyap-senyap atau personal takpe. Ini kutuk terang-terang. 

Actually, aku ada terfikir jugak memang sahih ke budak tu yang tulis comment macam tu kat blog aku? Ye lah kan, hati manusia mana sama. Sedangkan rambut jugak lain kaler. Tapi tu lah... terlajak perahu boleh undur, terlajak kata badan merana.

Akhirnya, sangkaan aku tepat belaka....

The owner of the blog buat kenyataan yang menafikan komen yang diberikan di shoutbox aku semalam bukan dia punya.... SILA BACA SINI

So, kalau dah dia kata bukan dia.... aku pun takde masalah nak maafkan. Sebab bukan dia kan dia kata.  Tak kan aku nak cakap tuduh mati-mati kata dia yang buat. Tak tahulah, jembalang mana yang dah advanced pandai guna internet dan berblogwalk bagai... 

To Tyrra, kalau itu bukan awak, akak syukur sangat-sangat. Akak pun mintak maaf, since I'm a lil bit harsh with you dear. Ye lah, kalau awak di tempat akak pun akak rasa awak melenting kan... so sama-samalah kita mintak maaf. Kita doakanlah orang yang buat pedajal kat nama awak tu berhenti dan mintak maaf pada awak!

and finally....


To that haters yang penakut lagi pengecut....

You are NOTHING for me and please STOP you super duper silly comment!




Terima kasih ;)



p/s: Case closed! 

6 comments:

  1. blog saya puas "ditampar" haters but saya rileks je. sebab apa? kadangkala haters "sengaja" nak uji kesabaran kita dan kadangkala juga haters merasakan dirinya dah "berjaya" buatkan kita jadi sakit hati. So be careful! Next time bila muncul haters lagi just buat2 tak tau atau ban terus kat shoutbox k. tak usah diperbesarkan hal camni takut timbul lagi kontroversi =)

    ReplyDelete
  2. it's ok dear, blog ni memang lawa, tak dpt dinafikan (:

    ReplyDelete
  3. haters make us famous. kes jeles lattew smpai nk pedajal kn org. sian jg kt adik tyrra tu..

    ReplyDelete
  4. ada la tu yang jeles jeles. hishhh!blog nanie dah super comel ..tu ada yg jeles la tu..

    ReplyDelete
  5. terima kasih ye akak sebab faham, saya mintak maaf sebab haters saya akk pulak yang kena, tapi saya cuma nak akak buang post pasal saya tu . At least link saya k. Sebab saya tak nak orang anggap saya yang buat taik dekat blog2 orang , please. Traffic source saya tinggi dari blog akk, saya tak nak org cakap buruk pasal saya. boleh tak kak? I am begging you.

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork