Sunday, September 9, 2012

Zyraroxx Bikin Follower Datang Bertubi-Tubi

As Salam semua

Selamat sudah aku pulang ke kampus. Penat. Jangan cerita. Tambah pulak ada insiden-insiden tak terduga dan mengejutkan buat aku hilang fokus dan kus semangat sekejap. Takpelah, nanti senang-senang aku ceritalah, peram dulu kasi naik bau. Muahaahah! Itulah tensionnya dunia realiti. 

Back to fantasy, I mean here, my virtual life. 



Aku tengok eh ramai je yang join segmen Zyraroxx ni. Aku memang suka blog dia ni. Sebab blog dia comel dengan dudel dudel emo dia. Yes secantik orangnya lah. So, since ramai mengajak aku join segmen dia buat ni, apa salah aku turut serta kan sebagai tanda sokongan dan menambah kenalan. Ecewah, ayat macam retis lah pulak. Phuii lah! 


Last but not least, bagi memenuhi permintaan terakhir Zyra, kena lekatkan jumlah follower sekarang. Eh Alhamdulillah ada 2554 orang yang sayang kita lah. Eh, tapi mesti ramai lagi kan. Tapi yang 2554 ni kira gentleman lah, berani tunjuk sayang kita depan-depan. Kehkehkeh. Poyonya ayat gua! 



So, itu aje. Sekian. Salam kenal ye. 



p/s: Ni nak pegi jalan blog semua yang join. Eh, rajin pulak aku malam ni. 



30 comments:

  1. Dah ramai follower nanie!

    agak agak, wan follower ke berapa ye?

    ReplyDelete
  2. hehe..xleh lwn retis nie..

    bertubi-tubi dtg..hihi

    ReplyDelete
  3. fewwit. dah boleh join golongan femes dah ni.

    ReplyDelete
  4. Hai inanie, thanks for following me. wow dah ramai dah nie followers. hehe

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  6. Salam kenal..dari segmen sama dah follow kamu #2558..jemput follow blog saya pula (^_^) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/09/segmen-zyraroxx-follower-datang-bertubi.html

    ReplyDelete
  7. follower ke 2552 adalah sy... kih2...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. hi thanks 4 join! ^^
    maaf lmbt dtg :3

    done folow ^^

    utk senarai blogger yg kaki folow sila singgah ke blog gua okeh (sentiasa diupdate) ;)

    bilalah nk ramai folower cm lu :3

    ReplyDelete
  9. salam,done follow.dari segmen yg sama
    http://syaheerayusof.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  10. Salam... :)

    jemput join GIVEAWAY Jaja..

    http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum! dari segmen yang sama! eryn dah follow awak! Jemput datang blog saya pula ye <3

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan . nice blog, jom follow dan ber bw
    http://daliladanblog.blogspot.com/2012/09/zyararoxxfollower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  13. Selamat bersegmen dan selamat berkenalan dengan rakan blogger baru..^__^

    ReplyDelete
  14. Done follow sini..dari segmen yg sama.. jemput singgah blog naz.. salam kenal :)

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  15. Datang terjah dari Segmen Geng ZyraRoxx Yang Ohsemsz..! ;)

    http://www.erazfadli.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  16. Datang dari segmen yang sama . Sudi2 lah singgah dn follow :) http://blogsigadismanja.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum :)

    dari segmen yg sama >_<
    salam ukhuwah .. follow sini

    ReplyDelete
  18. http://www.aynoranur.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    serang blog orang!!
    follow sekali..

    ermm...blog yg cantik!

    ReplyDelete
  19. Hello there! I'm coming from the same segment..:) Lets view my latest entry! Cool! http://www.aimisyahirah.com/2012/09/selamat-pengantin-baru-buat-qariah.html

    ReplyDelete
  20. hai!!nak follower datang bertubi-tubi sangatkan. nie ain datang tolong tubitubikan ke-2576

    bukti join :
    zyraroxx: follower datang bertubi-tubi

    entri terbaru :
    Ain Dzaya Carian Gadis Konfiden Kotex Fresh 2012. sila turun padang beramai ramai!

    ReplyDelete
  21. singgah terjah sini dari segmen yg sama...



    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  22. Dia pun join jugak eh.. hehehe.. aida pun join jugak segmen nie :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  23. Terjah dari segmen yg sama

    Done follow..

    jemput datang ke blog wa jgn lupa follow n like page fb ..TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  24. wow sangat suka blog awak. kemas n cantik :)

    Hai... sy dari segmen sama :) sy follow sini :)
    http://www.kisahemasputih.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    jom join segmen ni.
    http://www.qaleshyaumairah.com/2012/09/segmen-follow-and-follow.html

    ReplyDelete
  25. Datang menjenguk sambil follow di sini #2585

    http://www.mylittlewing12.com/2012/09/zyra-roxx-follower-datang-bertubi.html

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork