Friday, December 28, 2012

Coffee Lover & Table Talk

As Salam semua

Tips photoeffect: Untuk nampak korang kurus, kawanlah dengan orang besar. hahahaahah! 
Semalam dating dengan kawan baik masa form six dulu. Namanya Amelia. Haisssh, kalau jumpa Amy ni memang tak sah lah kalau tak ketawa pecah perut sampai sesak nafas kan. Heheheh. Amy ni kalau korang nak tahu jenis selamba je kalau buat lawak. Muka ayu-ayu, sekali buat lawak bikin gempak. Lokasi yang menjadi pilihan semalam untuk ber-table-talk adalah Old Town Cafe kat Kluang Mall. 


Apa yang aku nak cerita sebenarnya, semalam aku cuba minum White Cofee Ice Blend dari Old Town. Sedap sangat!!! Aku rasa buat penggemar coffee memang kena cuba. Rasanya boleh buat kau table-talk 2-3 jam. Fresh dan yummmmaaaaaay! Ada banyak pilihan flavour. Satu based pada Coffee Cookies dan satu lagi based pada Cofee Mint. 


Untuk aku semalam, aku pilih Chocolate Chips + Coffee Cookies. Haruslah coklat kan, katanya penggemar coklat.  And Amy pulak Roasted Peanut + Coffee Mint. Dua-dua flavour awesome habis. Haisssh memang sesuai lah untuk table-talk dan gelak-gelak. 


Kalau korang ke Old Town, cubalah ice blended baru dorang ni. Eh, ye ke baru? Ke aku yang ketinggalan? Hahahaah!!!! :) Yang penting sedap. Harga RM 7.90 sahaja. 



p/s: friends always make you happy kan





10 comments:

  1. wah..hebatnya minum2 bnda sedap..Lyeen xpenah ..uwaa..hahaha

    p/s: tips photoeffect tu mcm best je..hehehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak nanie, saya baru tau akak ambil form 6 eh dulu. btw akak sekarang sambung belajar kat mana? harap dapat reply :) thanks

    ReplyDelete
  3. nikmatnye kalau dpt teguk kopi memalam mcm ni.. fuh... mau mata segar je.. :)

    ReplyDelete
  4. wah wah! yummy! best tu. tak pernah lagi try..;) nanti nak try jugak. bila lah kita boleh bersua -_____-

    ReplyDelete
  5. saya suka white coffee , tapi yang panas2..sebab terasa syahdu sangat..hehehe

    ReplyDelete
  6. aku juga pengemar coklat tp rasanya tak bolae lawan ko.. hehe :)

    ReplyDelete
  7. haruslah kena mencuba ni..thank nanie inform ^__^

    ReplyDelete
  8. nanie, nanie nak tau tak, dagu nanieeeeeee palinggggggggggggggggg mahal! seriussss dengki nak jugakkkkkkkkk! macam pakai botoX! ;p bak akak sikit keruncingan tuu! :)

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork