Wednesday, December 12, 2012

Perhatian #3 : Quick Update

As Salam semua

Fuh fuh. Peluh jantan menitik laju. Dah macam lipas kudung dah ni. Kejap lagi pukul 6 aku nak fly back to KL. And then, settelkan urusan blog semua. Memang macam lipas kudung. 



Quick update. 


1.  YEAYYYYYYYYYYYYYYYY!!!! Tu tu tengok sat url aku dah tukar!!! Daripada www.coklateyes.com kepada www.coklateyes.my! 


2. Korang jugak akan dapat domain [dot my] tu. Malam ni, aku dan pihak admin tak tidur lah jawabnya sebab nak settel satu-satu application korang. So In sha Allah korang akan dapat emel untuk next step tukar kepada [dot my]. Sebenarnya dah boleh release out email tu hari Selasa lagi, tapi admin 1MYId bagi extra lagi dekat aku atas pencapaian yang baik katanya *ecewah* dia bagi kita semua satu ruang yang besar. So blog masing-masing akan laju!!! *melainkan internet korang lembab macam siput lah! Berita gembira jugak tu kan! 

3. Yang ini berita tak berapa gembira. Untuk mana-mana pihak yang dapat email selain daripada dalam entry ni, boleh tak korang email aku kat innanie.ariffin@yahoo.com. Urgent!!! Saya akan cuba bantu anda sebanyak mungkin.

Kalau nak hadiah, masih ada lagi... tapi jangan tunggu lama-lama. KLIK SINI

*** ada yang tanya, kalau tak nak follow/like fanpage boleh tak??

jawapan aku : boleh je. tak kisah pun, sebab aku buat ni bukan untuk dapatkan follower. Cuma aku letak syarat tu bagi memudahkan korang dapatkan update dan manual yang akan aku berikan dari masa ke masa di blog atau fanpage fb. Tapi kalau korang lebih berminat jadi stalker, takpe. Takde hal pun. heheheheh :)





p/s: Doakan selamat pulang ke KL



9 comments:

  1. Tahniah akak..

    huhuhu berdebar2 juga ni

    ReplyDelete
  2. waaa ,, x sabar rasanya naktukar kepada [DOT]my hehe ^____________^

    ReplyDelete
  3. peliknya..apasal akak tak dapat apa2 email pun..ke nak kena daftar lagi sekali???akak teringin sangt2 domain nih..huhu..

    ReplyDelete
  4. masih lagi xtahu apa yang telah ku lalui ni.. hehe pe pun tak sabar nak tukar kpd dot my :D
    TQ Beghii Muchh Inanie ! ^^

    ReplyDelete
  5. wahah..sudah bertukar ke .my pulak..congrate sayang..btw,take care ye balik tu.

    ReplyDelete
  6. tahniah, emm camner nak tukar pon saya tak tahu.

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork