Friday, December 21, 2012

Perhatian #8 Empat Hari Sahaja Lagi! Domain Semakin Terhad!!!

As Salam semua

Kalau korang perasan, almost a week aku tak update apa-apa kat blog. Malahan persoalan mengenai domain pun aku jawab mana yang perlu sahaja. Mintak ampun banyak-banyak. Bukan niat nak mengecewakan dan tak sudi jawab persoalan sesetengah pihak, cumanya kalau dah soalan yang sama ditanya berulang kali macam mana aku nak terangkan lagi. Semuanya ada kat situ. Korang just buat further read je. 

Takpelah, aku fikir positif je. Oh lupa, ditambah pulak keadaan kesihatan tak mengizinkan. Sampai aku kena marah dengan room mate aku pasal selalu tidur lewat dan menjejaskan kesihatan. La ni pun hidung tengah sok-sek-sok-sek, kepala berdenyut-denyut ni ha... Sabar jelah. Ujian Allah kan. 

Oh, buat mereka yang telah bertukar domain kepada [dot my], sekalung Tahniah dan terima kasih aku ucapkan. Kesabaran dan sokongan anda buat saya terharu. Sungguh! Walaupun aku tahu ada seorang dua yang mungkin terasa hati dengan aku sebab lambat jawab soalan atau email. Ampun ye semua.

Terima kasih jugak buat semua yang sudi membantu aku promosi hadiah ni. Yang buat tutorial, yang bagi entry penghargaan. Oh, sumpah korang memang awesome! :) Again, you just made my day fellas!

Tak nak cakap banyak-banyak, walaupun sebenarnya dalam kepala tengah running banyak benda nak share dekat blog ni. Takpe, aku fokus dulu mana yang penting ye.

Well, diam tak diam dah tinggal EMPAT HARI SAHAJA LAGI untuk hadiah diagihkan. Korang tak nak ke? Sebab tak tahu bila lagi hadiah hebat macam ni akan diberikan lagi. Cepat-cepat!!!! Tempat semakin terhad. Berebut dah ni nama domain, sampai ada yang mintak aku book-ed kan! :)


NAK AMBIL HADIAH KORANG ------------------> KLIK SINI<-------------------------- p="p">

7 comments:

  1. dh 2 ari.. tkde dpt email pape pn

    ReplyDelete
  2. terima kasih buat Innanie.
    Yang tak sambar lagi cepat2 sikit. Memang berbaloi2. Kalau terlepas harus tak berani nak ambik domain dot my dah pasni. Harganya mahallll...

    ReplyDelete
  3. sori kalau tanya soklan..camna cara bayar nanti lepas setahu..

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum ....hari ni ada lagi x mama nak juga tukar domain ni...:)

    ReplyDelete
  5. @afifudinsohaini: Dalam emel yang kita akan dapat tuh, dah ada no.akaun. Maybank. :)

    ReplyDelete
  6. berjaya juga tukar walaupun baru hari nie dpt email tu..thanks..

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork