Tuesday, December 11, 2012

What Makes Me Confident : Pt.4 [You Are The Colour of My Life]

As Salam semua

Well, it is not easy to make people happy. 
But I do, try my very best to make it true! 


Ecewah dah pandai dah aku bermadah pujangga. Omputeh pulak tu. Kehkehkeh. Mana tak nya, kau akan rasa great gila tau bila kau dapat bahagiakan dan buat orang lain gembira. Yelah, nak buat amal jariah ni kan banyak caranya. Pucuk pangkal nak atau tak tu je. 

Sekali lagi aku bersyukur sangat bila MOSTI lantik aku sebagai wakil untuk Program 1MYId ni. Tanpa diduga rezeki datang. Alhamdulillah kan. And that why lah, benda ada kita kena bagi-bagi pada orang lain jugak supaya sama-sama orang lain tu happy dan manfaatnya kita panjangkan lagi. Moga pahalanya juga begitu. And for that, aku nak share moment-moment gembira TERBAIK beberapa sahabat blogger di luar sana berkaitan Hadiah Hebat dari Blog Coklateyes. 



1. Mimey



2.  Twinkle Isya



3. Aira


4. Izham



4. Izham



5. Syamimi Hazirah





Thank you guys and all. You just make my day happy and you put a great smile on me. Moga Allah permudahkan urusan kita. Moga kebaikan sentiasa diteruskan lagi. Amin!!!


P.s: Korang yang belum amik lagi hadiah, bila nak amik??? 25 Disember last date ye. NAH AMEK KAT SINI!!!

9 comments:

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork