Sunday, December 30, 2012

ZyraRoxx's Blogbuster

As Salam semua

Memalam gini, rasa takde idea pulak nak menaip blog. Tapi jari macam gatal je nak type something. Tengok bloglist perasan pulak ada satu blogger hot ni baru launch satu segmen. Usha jap, okeh good. Syarat tak merepek meraban. Aku malas sikit kalau syarat dia meraban sangat. Ni setakat basic-rule je. Boleh lah. So, lets join.

drumroll please....




Segala syarat dah dipenuhi lama dulu dah. So, memang mudah. Apa faedah join benda ni? Kau akan dapat kebanjiran visitor yang tinggi. FYI, ini kali kedua aku join segmen dari blogger hebat ni. Dan masa first segmen dulu, hasilnya memang tak pernah mengecewakan. Bahkan membuat kau ketawa kegirangan.

Tak kan tengok je, apa kata rajinkan diri untuk join. Sila-sila-sila >>>> KLIK SINI<<<< Sapa tak join rugi besar woi!!! 



p/s: Hadiah domain dah tamat tempoh!!! T____T






40 comments:

  1. nak join jugak..aritu ade join... syiok! ^^

    ReplyDelete
  2. huuu.. best ker? nak join jugak lah.. :)

    btw, nice blog... :)

    ReplyDelete
  3. wee wee weewittt! thanx join muah muah jd 1st lak tu, ni yg gua syg lebeyy, lebiuuu :*

    ReplyDelete
  4. terjah dari segment yang sama...

    http://aienhermionie27.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  5. dah join sama..jom kumpul ramai ramai.

    ReplyDelete
  6. what a cool banner for segment! i can see that joining segment seems to be the easiest way to build up a good, healthy relationship with bloggers.

    ReplyDelete
  7. dari segmen sama ^_^

    http://www.cikgubest.my/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    sudah follow utk sponsor domain...hehe

    ReplyDelete
  8. http://ain-fazlin.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html dri segmen sama.. follow back?

    ReplyDelete
  9. http://ain-fazlin.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html dri segmen sama.. follow back?

    ReplyDelete
  10. dah follow kak innanie :)

    http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  11. Dari segmen sama . Done follow u . Follow me back k =D http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  12. Singgah n follow dari segmen yang sama.. :)

    http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  13. singgah and follow. dari segmen yang sama. haii. :)
    http://gilesepek.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen yg sama.. hehe
    http://zatidiaryy.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  15. ekceli ekceli dari segmen yg yaw . jemputlah meng-blogwalking dan meng-follow. ekceli, dah follow blog anda. :3
    http://nanitheawesome.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  16. Dari segmen yg sama :)

    http://misznoni.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  17. Dah follow . Dari segmen yg sama :)

    http://misznoni.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  18. hai geng~ join gak segmen ni!!hihi

    ReplyDelete
  19. Datang dari segmen yang sama,

    Dah follow awk,

    Jom follow saya,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  20. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html singgah sini dri segmen yg sama :) da lama follow sini

    ReplyDelete
  21. ehem2, gua pun juin jugak. mohon ramas ramas dgn gua. haha

    ReplyDelete
  22. Dah lama follow sini. Salam kenal dr segmen yg sama..

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  23. halooo! dari segment zyraroxx.
    im follow u... jemput2 ke blog n follow.. nice to know :)
    http://aratomey.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  24. Jalan jalan dari segmen sama. Done follow sini. :D
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  25. done follow~
    dari segmen yg sama..
    feel free to follow me =)

    http://sayangumiayah.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  26. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  27. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  28. saya dah follow awak . harap awak follow blog saya balik ye . thanx :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/zyaroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  29. heyy , same segmen :3
    visit sini :) follow me then i'll followback

    http://ohdanee.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  30. Singgah sni :'D
    http://nurhafizahpija.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork