Monday, January 21, 2013

Bella NTV7 Official Correspondent : Join Me & Support #TeamMarli!!!

As Salam semua

Ok, kalau sebentar tadi aku tolong bff aku Ella Lala untuk promote The Hijab Clique, kali ni aku nak promote seorang lagi kawan aku untuk mengejar cita-citanya. Well, a bright-future celebrity. Who knows kan. 


Let me introduce you with Marlisa Halidi atau lebih manja panggil Melle.


Baru-baru ni Melle telah terpilih sebagai Top6 untuk satu rancangan realiti TV-Bella Official Correspondent di NTV7 yang mana Bella merupakan satu rancangan lifestyle talk-show untuk wanita. Bella dikendalikan oleh tiga pengacara hebat, Daphne Iking, Elaine Daily dan Vannesa Chong. Bukan calang-calang tu semua kan. Dan untuk Melle pula, beliau telah terpilih untuk pencarian Bella Official Correspondent yang mana pemenang bakal menjadi host Bella dan host untuk Red Carpet Bella Award yang julung kalinya diadakan dan bakal berlangsung pada bulan Mac nanti. 

Untuk tu, apa kata korang tengok dulu 3 episod Pencarian Bella Correspondent kat bawah ni dan mulalah berkenalan siapa itu Marlisa!!! 







Haaa dah kenal kan siapa Marlisa. Yep, dia comel, dia bijak dan dia ada personaliti sendiri. Itu yang aku kagum dengan dia. Dia memang seorang yang ada style tersendiri and in person aku kenal dia, dia bukanlah seorang yang sombong. Humble kot. Kepala ting-tong jugak. Lagi ting-tong dari aku. Kehkehkeh. Soori Melle!!! :) Dan menurut pandangan aku, kekuatan Melle adalah dari segi keyakinan dia. Dia betul-betul tahu apa yang dia cakap dan present dengan sangat baik! Good job Melle! 

Jadi, untuk itu... apa kata korang support kawan aku yang sorang ni dengan share this article, like the video on You Tube dan jugak comment dengan #TeamMarli. Boleh???

Ooooooopsss bukan tu je, bermula 1 Februari 2013 hingga 14 Februari 2013, korang semua bantu Melle untuk jadi Juara dengan vote beliau di page ntv7. Boleh??? Hehehe... Bak kata orang, hari ni kita bantu orang capai impian, esok lusa orang pulak bantu kita kan... dengar khabarnya, Melle jugak ada surprise nanti untuk para penyokong dia!!! Waaahwahwah... Kalau korang nak tahu apa surprisenya, kena lah bantu Melle kan!!!



So, stay tuned girls. Aku akan update perkembangan Melle dari masa ke masa. Cabarannya setiap episod nampak gayanya makin sukar. Moga-moga Melle terus bertahan untuk jadi Juara!!!



p/s: Kawan-kawan kena saling bantu. Betul???








4 comments:

  1. yeah!! Melle. my teammate theater. all da best dear mel!! XD #TeamMarli

    ReplyDelete
  2. Sweetnye.. Nani bru thu.. Maklumlah tv xde. Hrp kt youtube je la. If ada :)

    ReplyDelete
  3. hebat kawan awk! golongan artis dia ni.. heheh..

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork