Tuesday, January 22, 2013

Blogger Cantik Iras Tasha Shilla : Hanida Moss

As Salam semua

Dua hari lepas aku free. Lama pulak rasanya tak berseni. Jari jemari tiba-tiba rajin. Terus design. #ecewah design tu! Macam lah hebat sangat? 


Header ni aku buatkan untuk Hanida Moss. Seorang blogger hot yang bukan sedarah sedaging dengan Kate Moss tapi ada iras-iras Tasha Shila. Serius beb! :) 



Bila Moss dapat header ni aku hadiahkan, bukan kepalang gembiranya dia. Aku pun gembira sama sebab tengok dia gembira kan. Terus dia nak belanja aku red velvet + movie sebab dalam entry aku yang dulu-dulu, aku cakap aku tak pernah makan red velvet lagi. Haissh baik hati sungguh you, Moss! Dah alang-alang, aku terus suggest kat Moss untuk tukar background blog dia. Bagi cun lagi. Memang pandai Moss pilih design. Comel gilos blog dia sekarang! 

Again, I'm really happy dapat menggembirakan hati orang lain. Walaupun tak banyak dan tak seberapa yang aku buat, tapi appreciation yang diberikan buat aku rasa happy bukan kepalang. Eh ramai pulak yang puji header aku bagi kat Moss ni. Hehehehe. Terima kasih semua :) Actually aku buatkan dia dua header... satu lagi aku tak nak reveal dulu since Moss cakap dia nak keep it as secret dulu.So, kalau nak tahu lagi satu header yang aku buatkan cemana, cubalah korang datang blog Moss. Simple tapi best! Btw, dia masih baru. Tapi sekejap je peminat dah ramai. Tasha Shilla punya klon kot! Kihkihkih. 




p/s: Bila ikhlas, insya-Allah semua berkat.




12 comments:

  1. hahaha nanie. jauh panggang dr pemanggang mcm tasha shilla la.. saya saje tulis kat profile :p . malu pulak rasa dia print screen watsap tu hihi!

    thankssss! ;)

    ReplyDelete
  2. hanida!!!

    dia suka masuk belog eka,n komen2..dia cantik!! hehehe

    ReplyDelete
  3. Wuuuuu...cantik nya header tu kak naniee.. :D..Kreatif sungguh....Nanti boleh laa tempah header kt akak..hehe.. ^_^

    ReplyDelete
  4. memang cantik la..pandai...:)

    ReplyDelete
  5. Cntik header tu.. Creative.. :) td terjah blog hanida moss.. Hehe nmpk kt profile die tulis tasha shilla :)

    ReplyDelete
  6. owh nanie ke yg buat header hanida ni, seriously chantek sgt,simple but very nice :D sgt berbakat n kreatif! :)

    ReplyDelete
  7. cantiknyaa.. kalau lea teman ada blog header camni.. hu3..

    done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee..

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork