Monday, January 7, 2013

Jom Sertai Projek Bloglist 2013 MQ-Network

As Salam semua

Bila sebut pasal blog, semua blogger cuba memberikan yang terbaik buat blog mereka. Ada yang nak ubah template, ada yang buat give away, ada yang bertukar-tukar news feed tak kurang jugak yang buat bloglist. Alhamdulillah dunia blog semakin meriah. 

Tapi, tapi... aku rasa tak berapa meriah lah blog korang kalau....

TIDAK TERLIST DALAM BLOGLIST PALING AWESOME ABAD INI. 

Eh..... jangan tak percaya. Jangan gelak-gelak. Meh-meh. Baca dulu. Kau jangan terus nak skip entry ni. 



Kenapa bloglist MQ-Network aku kategorikan sebagai antara yang terbaik abad ini? Silalah baca kelebihannya di bawah ni, harap jangan malas.

1) Blog anda akan dipaparkan dalam muka utama portal "MQ Network" mengikut kategori - network.mananqayyim.com
2) Blog anda akan dipaparkan di setiap page blog MananQayyim -www.mananqayyim.com
3) Setiap blog yang menyertai akan direview dalam MQ Network.
4) Entry blog menarik akan dipaparkan dalam post utama MQ Network (Tambahan).


Rasanya, buat satu-satu blog networking tu penting. Aku tengok projek ni menjanjikan feedback yang agak lumayan dan merangsangkan pertumbuhan blog dengan konsep dan idea nya yang awesome. Oh, sebelum terlupa, kalau masih ada yang meragui kehebatan bloglist, aku rasa ada baiknya kalau korang baca ENTRY INI. Mesti tanpa fikir panjang kau akan join projek bloglist MQ Network ni. Siries!!! 

Eh, tak kan diam diri je... apa tunggu lagi. Cepatlah join!!! Segala syarat dan cara untuk join ADA DISINI. 

Bye-bye semua :) Salam perkenalan dari Blog Coklateyes. 



3 comments:

  1. Nak join la nanti ^-^♥

    #kena guna2?hehehe

    ReplyDelete
  2. nak terjah jugak la jap lagi

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum innanie...menarik segmen ni nak join gak la...:)

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork