Wednesday, January 9, 2013

Minyak Dagu : Troll

As Salam semua

Di suatu petang yang nyaman, tapi agak panas-panas lembap. Berpeluh jugak ketiak ketika itu.
Henpon Samseng aku berdering tanda wassap masuk.


A: Tahniah. Cerita kau dah keluar. 
Me: Haa? Cerita apa pulak? 
A: Eleh tak kan tak tahu. Kau ni. Famous kot kau dalam tu. 
Me: No idea. Sumpah tak tahu! Cerita apa beb?
A: Minyak dagu! Aku tengok dagu dia sama macam dagu kau. Hahahaha
Me: Sh**. Biadap kau!!! Argggggggh!!!! Gurau kasar. Kuikuikui.



See.  Untuk kesekian kalinya dagu aku kena bahan. Ceit. Hahaha. Tak boleh nak buat apa lah. Dah macam trade mark jugak kan. Eh, tak lawa ke dagu panjang. Alaaa nak buat macam mana dah kurniaan. Syukur je lah. Kebetulan je filem tu keluar nama Minyak Dagu.  Sampai kawan aku nampak cerita tu terus ingat kat aku kan. Kehkehkeh.





Poster baru Minyak Dagu yang sebelah kiri ye. 



Oh lupa, dagu aku tu original ye. Tak de botox mahupun suntikan kolagen. Harap maklum.



p/s: Sapa dah tengok cerita Minyak Dagu tu, best tak???



11 comments:

  1. I wish I have ur dagu. haha tapi takdak.. muka leper :p Cantik oke dagu panjang original lagi..

    psstt! jom dating tgk minyak dagu n red velvet :p

    ReplyDelete
  2. salam innanie :)

    selain dagu yg cantik...matapun ayie tgok memancor kata org perak :D

    ReplyDelete
  3. Dlu org selalu buli org dagu mcm tu including me.. Tp untung la xyah cucuk like others :) syukur.. Belum tgk lagi. Org ckp best.. :)

    ReplyDelete
  4. dagu tu limited addition woo. hehhee

    ReplyDelete
  5. dagu ni yang buat hantaran mahal nih..p

    ReplyDelete
  6. baeknya punye troll.. hehe.. cntik la dagu tu, xsemua org ada tau..

    ReplyDelete
  7. omeinye dagu dia.meh nak tarik kasi lagi panjang.hihihih ;')

    ReplyDelete
  8. hahahaha... memang kurang asam gurauan tuh!

    ReplyDelete
  9. Lyeen dah tgok..dah tgok..best akk..:) lg2 ada fizo..hahaa...best..4/5..:) lyeen tgok kat the mines hari tu..mmg best..

    ReplyDelete
  10. hahaha...tercekik tengok entry ni....sabau je la... kalau bako dagu innanie dapat byk la minyak dagunye.... kekekeke

    ReplyDelete
  11. hahaha,,, dagu kak nanie ok per,,, tak perlu suntikan bagai,,, kih2 www.mujadafewa.my

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork