Saturday, January 5, 2013

Phewitt! Nak Join Bloglist Arepnakbebel.com



As Salam semua

Memula sekali aku nak mintak maaf dekat pemilik blog Arepnakbebel.com. Patutnya entry aku publish dua hari lepas. Tapi la ni baru aku publish. Ampun ye adik arep. Hehehehe. Kalau awak nak tahu kakak awak ni memang pemalas sikit. 


http://www.arepnakbebel.com/
See. Sebenarnya senang je kalau nak join bloglist si Arep ni. Bukan susah mana. Just copy banner syarat dia tu je. And its done! Tapi tu lah kan, kalau hasutan syaitonnnnirajim memang susah untuk dilawan oleh insan lemah iman macam aku ni. Kehkehkehkeh.

So, apa lagi dah tak payah nak tunggu lama-lama. Join jom bloglist Arep ni. Blog dia pun ohsem tau. Nampak eksklusif dan smart bergaya. Memang menampakkan Arep ni maskulin blogger gitu! :)
Aku jeles dalam blog arepnakbebel ni sebab gambar dia semua ohsem tahap lima bintang! Usha jom blog Arep @ http://www.arepnakbebel.com/



p/s: nak buat segmen atau give away?



4 comments:

  1. buat giveaway lah..boleh saya compete nak dapat hadiah ...hehe

    ReplyDelete
  2. dua-dua nak join...ngeee... nieza ada pm kat fanpage pasal domai..td dapt emel :(

    ReplyDelete
  3. tq ..hehe..xpe2..sy mmg nak letak blog akak dalam bloglist sy..tp alang alang akak dh buat entry nih sy letak blog akak kat bloglist permenant 2013 tuh lah k...hehe :) tq sbb promot sekali.hehe.

    ReplyDelete
  4. FD datang dari segmen yang sama ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/01/phewit-nak-join-bloglist-arepnakbebelcom.html

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork