Tuesday, January 8, 2013

Unique Visitor Naik Mendadak. Apa Rahsianya?

As Salam semua

Ni nak kena update cepat-cepat ni. Dekat fanpage Blog Coklateyes aku dah hebahkan dah. Boleh tahan jugak permintaan. Aku jarang sebenarnya share tips berbloging. Bukan kedekut, tapi blog aku ni pun naik turun jugak. Tak konsisten senang cakap. Ramai blogger kat luar sana share tips yang lagi mantap. 

Tapi, kali ni aku rasa aku patut share dengan korang semua. Memang WOW!!! Aku baru je sehari guna dan superb!!! Mencanak-canak unique visitor naik. Perubahan yang sangat-sangat drastik. Tak percaya??? Kau tengok bawah ni....



Ini aku print screen graf unique visitor aku. 5 dan 6 Januari aku belum guna lagi. Start 7 Januari baru aku guna. Tuuuuuuu diaaa kau nampak macam mendaki bukit? Tu lah pertambahan unique visitor yang datang ke Blog Coklateyes. Oh, kalau kau nak tahu unique visitor (CPUV) inilah yang akan merangsang kenaikan earning kutipan Nuffnang korang. Wink-wink-wink. 



Apa pun, Blog Coklateyes masih lagi menapak dan bertatih dalam dunia blogging. Tetap ucap syukur dan Alhamdulillah atas segala rezeki yang Allah berikan melalui Blog Coklateyes ni. 

So, kalau korang nak tahu apa rahsianya...... 




Stay tuned ye!!! Kita nak exam. So kita update esok. Tak pun lusa. Tapi janji memang kita akan share dengan korang semua apa rahsianya!!!! :) Untuk senang, follow lah Blog Coklateyes, senang sikit nak dapat update. #Eh, terpromote blog sendiri pulak!!!! 







p/s: Moga kita semua dimurahkan rezeki....

17 comments:

  1. haa TQ Innanie... share cepat2 yer... nafnang saya 75sen jer nih bila nak kaya entahnya

    ReplyDelete
  2. yang ni tak leh miss ni! (muka teruja) hehe

    ReplyDelete
  3. hye kak innanie. nak jemput akak baca blog tira ada entri baru about kak innanie =)

    ReplyDelete
  4. jeles nye...alhamdulillah ..murah rezeki innnanie..share2 la tips2 nnti..

    ReplyDelete
  5. semoga lebih berjaya di tahun 2013 ni nanie sayang ;)

    ReplyDelete
  6. update tau kak ! nak tahu jugak ni ! tak sabau dahh . hihi

    ReplyDelete
  7. Ok. please share NOWWWW! hahah :p

    ReplyDelete
  8. tak sbr nak tau...

    gud luck yang for ur exam...

    ReplyDelete
  9. Nak tau juga apa rahsianya tu..

    ReplyDelete
  10. Akhelaken (kurosagidesu@rocketmail.com)
    Innanie, post komen ni dah tukar kpd nuff ke? wah,boleh bikin tutorial yg ni pulak x? Teknik SEO ni bagus,dulu penah guna meta tag ni tp bila tukar template hr tu hilang semua :'( Kena cari satu2 la.. thanks 4 sharing!

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork