Monday, February 25, 2013

90 Blog Kesayangan

As Salam semua

Sepatutnya dah 3 hari dah aku update. Tapi ligan aku melayan kenduri kahwin, terus tak berupdate blog aku. Heheheh.  So, Alhamdulillah Segmen Blog Kesayangan yang aku anjurkan dah tamat. Seramai 90 blog telah pun aku update dan letak di page Blog Kesayangan. 


Insya Allah malam ni sambil kemas-kemas barang nak berangkat pulang, aku jenguk lah satu per satu blog peserta. Seronok bila tengok blog orang. Satu-satu older post aku baca. Macam-macam cerita, macam-macam gambar. 

Terima kasih daun keladi aku ucapkan pada semua yang join! Jangan lupa jalan-jalan dekat blog kawan-kawan lain jugak tau. Baru meriah! Aku ada perasan sorang peserta ni, selalu singgah blog kawan-kawan lain jugak. Rajin dia drop komen dan follow blog peserta Blog Kesayangan tu. Haa macam tu lah baru best kan. Saling berkunjungan! Ukhuwah dirapatkan!


Terima kasih semua! JOM JALAN-JALAN KAT 90 BLOG KESAYANGAN AKU!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>BLOG KESAYANGAN<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

p/s: Mana-mana blog yang dah join tapi aku terlepas pandang, boleh drop komen ok! 


10 comments:

  1. Nak terjah blog kesayangan tersebut! hehe ^_^

    ReplyDelete
  2. tq sis BCE..meyh la blogwalking ke blog ika.sambil2 tuh beri comment sedikit pd blog yg x seberapa nie.. =)

    ReplyDelete
  3. Thanks kak.bru td sy pn bru bw kt blog dorg.

    ReplyDelete
  4. bw here...lmbat pulak tau...nk join jugak... bole x? kire trlambat x?
    jmpt berkunjung ke blog yg xseberapa nih.. http://belogzeera.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. oh ni yang segmen yang haritu ye..gudluck semua..

    ReplyDelete
  6. jalan-jalan pulihkan mood semula :))

    ReplyDelete
  7. terime kasih innanie..nad coklat M&M

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork