Friday, February 1, 2013

Bella NTV7 Official Correspondent : Mulakan Undi Marlisa Sekarang!!!

As Salam semua

Sebagaimana yang pernah aku war-warkan beberapa minggu lepas, kini tiba masanya untuk korang semua membantu kawan aku ni. Ah-ha... jangan tak ingat... Bella Awards NTV7 bakal berlangsung tidak lama lagi. Oleh itu, tanpa membuang masa... boleh korang bantu Marlisa untuk mengejar impiannya, menjadi seorang Bella Official Correspondent?


Kenapa perlu vote Marlisa??? 

Pertamanya, sebab dia bijak dan cantik. Keduanya sebab dia memang berbakat besar untuk jadi pengacara sebab confident-self dia dengan audiens memang tinggi. Plus, in both language! Ketiganya, dia adalah stylist kepada bloggerstar Hanis Zalikha juga penulis ruangan fashion untuk Dejouer.com dan Tangs Malaysia.  Haaa.. hebat tak hebat kan? So memang sesuai lah dia untuk menjadi Bella Official Correspondent kerana pengetahuan dan keyakinannya dalam bidang fesyen memang superb. Selebihnya korang kena baca DISINI dan juga DISINI. Semuanya aku dah tulis... apa keistimewaan budak comel Melle ni. 


Apa caranya untuk mengundi???

Oh, tak susah... tak susah. Dua cara sahaja.

2. CARI GAMBAR MARLISA & KLIK BUTTON VOTE 
*setiap hari hanya 4 vote diperlukan sepanjang 1 February 2013- 14 February 2013



Marlisa kata dia ucap banyak-banyak terima kasih buat semua pembaca dan follower Blog Coklateyes atas segala undian dan sokongan yang diberikan. Moga-moga undian korang merealisasikan impian Marlisa!!! 

VOTE #TeamMarli



p/s: good luck Melle! 

4 comments:

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork