Tuesday, February 5, 2013

Belum Ada Yang Lekat

As Salam semua

Selamat pagi. Ni nak cakap tak puas hati tu takdelah. Cuma belum rezeki agaknya. Nak mengadu pun tak de tempat jadi ngadu kat korang lah. Hehehe. Bukan apa, BE BCE ni... belum ada yang lekat nampak gayanya. Maybe pasal tukar-tukar domain masa domain dot my bermasalah kejap tu kan. Tu yang semua CPUV dikreditkan dan sampai la ni tak lekat lagi yang baru. 



Haish, jeles jugak bila ada beberapa kawan-kawan blogger yang mula post kata BE mereka dah mula metered. Yang ada sampai 3-4 ketul terus. Aduhaiii murahnya rezeki mereka. Alhamdulillah kan. Memang untung, lagi-lagi bila visitor tengah ramai ni kan. Tapi BE takde yang lekat rasa macam ruginya lahai. Sabar-sabar!

Bila pagi gini, iklan bahagian leaderboard tak keluar langsung. Geram jugak, apahal gitu. Bila malam lepas pukul 12 malam eh menari-nari dia elok je kat atas nun tu. Tapi bila malam, visitor kan dah mula kurang... jadi kuranglah sikit hint nya.

Emmmm, apa nak buat ni ye??? Any suggestion??? Harap-harap Nuffnang bermurah hati lah bagi seketul-dua ketul-tiga ketul-empat ketul. Eh seketul pun jadilah! hehehe~



p/s: Doakan rezeki BCE makin murah ye kawan-kawan :)




10 comments:

  1. Mungkin kerana saya bukanlah blogger tegar, lalu saya tetap percaya 'content is king'. Kalau kak tulis perkara bermanfaat, insya-Allah akan bertambah pengunjung ke sini. Tak perlu kisah sangat tentang itu. Nak tahu juga budak UM belajar macam mana.

    ReplyDelete
  2. blog yana tak prnh dpt pon .... heheh moga murah rezeki k ^^

    ReplyDelete
  3. insyallah satu hari nnt akan ada juga

    ReplyDelete
  4. hehe..samalah, saya pun tak dapat2 lagi..agaknya macam akak kot, sebab main tukar2..hehe.

    ReplyDelete
  5. salam akak.. deno lekat juga CPUV.. deno rasa ia atas pengunjung.. berapa ramai pengunjung dtg blog kita, berapa unique visits kita dapat, barulah CPUV lekat.. pastu kena rajin update supaya org selalu dtg.. mcm tu kot kak? hanya pandangan deno :)

    ReplyDelete
  6. inshaa allah nanti pasti lekat tu...
    nanie..mekasih selalu dtg blog kak fieda..kak fieda pun selalu dtg sini sbnrnya tp dtg syp2 jer..hihi.tak sempat nk komen..nak2 kecoh pasal domain ada hal aritu..hari2 kak fieda dtg jenguk sini baca entry nanie...hiihi

    ReplyDelete
  7. penah dulu dapat BCE masa blog lama. time tu rasanya followers ciput je, tapi sbb maintain traffic and participate event nuffnang. ni baru punye takde lah kan hehe. goodluck nanie, sat lagi dapat laa tu ;)

    ReplyDelete
  8. stakat tukar domain ni,, tak de lagi yang melekat,, seriously sedey,, uwaaa... :(

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork