Tuesday, February 26, 2013

Cashout Akhirnya!

As Salam semua

Entah macam mana, hari ni aku beranikan diri klik Cash Out. Letih pulak tunggu bila tak ada yang lekat. (Belum Ada Yang Lekat). Mula-mula tu plan nak capai target dulu sampai jejak empat angka. Tapi tak sanggup pulak rasanya nak menahan nafsu shopping dan makan-makan. So, pejam mata terus je nekad klik button Cash Out tu! 

Jadi sekarang ni semuanya bermula dengan zero. Kosong. Kosong. Kosong! Kata Najwa Latip. Tapi kau jangan harap lah, hari ni cash out esok lusa sampai cek tu kat rumah. No. No. Kena bagi mereka 30 hari sekurang-kurangnya untuk proses. So, doakanlah semuanya lancar ye!


So takpelah. Mulakan menabung semula. Insya-Allah ada rezeki, semua akan jadi ok. Semua akan bertambah. Asalkan niat baik dan tulis perkara bermanfaat. Eh, lupa. Aku tak boleh menabung sorang-sorang. Apa kata korang bantu aku sekali. Klik lah mana-mana yang patut. Mungkin lagi cepat aku dapat pecah tabung next time. Hehehe! 


Rajin-rajin lah eh lepak kat BCE ni. 





p/s: Syukur usaha berblog tidak sia-sia. Ringan sikit beban duit poket sendiri. 


34 comments:

  1. waaaa..bestnya...mst da byk duit dlm tabung tu kan...leh ar mintak belanja ais krim..huhu

    ReplyDelete
  2. mintak belanja pen sebatang.. ihiks. sadis tak? hehehe...

    ReplyDelete
  3. yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,open table yuk :P

    ReplyDelete
  4. wah...syoknyer..mesti byk tu..

    ReplyDelete
  5. Seronoknyer cashout.. Tak sabar nak cashoutkan lagi... btw...
    Jemputlah join zai punye giveaway:
    SHORT JACKET GIVEAWAY
    Entry terbaru plak:
    Alkisah Abg dengan Customer VCO Catalyst.!

    ReplyDelete
  6. bestnya...kena belajaq banyak bena ngan bce ni...hehe....btw salam kenal..=D

    ReplyDelete
  7. belanja kita nak smbut besday niy kak... :D

    ReplyDelete
  8. wah,, tahniah and selamat shopping ye :D

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..tahniah..hehe. Saya dah cash out bulan lepas, tak sampai lagi..hehe. Selamat makan2 dan shopping2 kak. ^___^

    ReplyDelete
  10. wah tahniah... dah boleh cash out :D moga lebih murah rezeki lepas ni... Amin...

    ReplyDelete
  11. wah, jom belanja saya kfc :P

    jemput ke blog sy

    http://ehfarahin.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. nnt blnja sha tau !!

    done umobile n gnting

    ReplyDelete
  13. ini lah namanya blogging ada isi..:)

    ReplyDelete
  14. ini lah namanya blogging ada isi..:)

    ReplyDelete
  15. hamboi-hamboi.. ehem nak belanja kite red velvet lettew.. weee sayang nanie camni ;p

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah..moga blog n duit dlm nuff akan beranak pinak

    ReplyDelete
  17. kalo nafsu dh menguasai diri..mmg xleh dielak..hehe..

    ReplyDelete
  18. bila la turn saye nk dpt duit nuffnang ni..
    huhuuu

    ReplyDelete
  19. mek cah nak minx belanja cokelat je. hehe

    ReplyDelete
  20. Happy shopping.. Wah best nye da cashout :)

    ReplyDelete
  21. Kalau tak der yang melekat. cuba tukar skit2 update survey dkt nuffnang tue. Dulu waktu mula2 salu buat. Baru lekat BE. Skang dah lama tak tukar. Sebab sentiasa ada je, walaupun blog sendu. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  22. AKak x tau sgt NUff2 ni mcm mana fungsi dia...sekali click trus dpt 1 sen ke mcm mana ek?

    ReplyDelete
  23. menariiik artikelnya salaam kenal yaa :)

    ReplyDelete
  24. SYUKUR KAN,ADA JUGAK HASIL DR BERBLOG..

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork