Saturday, February 9, 2013

Fear Factor Malaysia : Gambit Tidak Tersingkir. Strategi Astro Naikkan Rating.

As Salam semua

Baru lepas tengok Fear Factor Selebriti Malaysia. Alaa patutnya minggu ni Gambit tu keluar! Dia dah kalah tehrooook punya. Siap give up lagi! Padan muka cakap besar.



Tapi...tapi...tapi... ASTRO punya strategi. Dari dulu lagi aku dah perasan, TIADA PENYINGKIRAN! WTF! Menyampah aku kalau orang yang sepatutnya keluar tapi ASTRO twist the story. Ni semua sebab nak bagi orang terus tengok FF lagi lah tu. Eiiiiiiiiiiii menyampah lah! Kalau berterusan macam ni, aku malas nak tengok FF lagi. ASTRO you should change your dirty strategies because people start to smell it! Pfft. GRRRRR!!!

Yang penting puas hati bila Ajak Raja Lawak perli Gambit. Dia cakap kat Elfira Loy :

"Dik, jangan cakap banyak, nanti orang tak suka!"

Muaahahahahahaha! 



p/s: Dari dulu dah perasan dah strategi bodoh Astro ni. Muak dah!


17 comments:

  1. Tak suka ga.... tu cakap besar. Tak tahulah dia memang gitu ke dalam kehidupan sebenar.

    ReplyDelete
  2. layankan jela..
    tp sakit ati tgok gambit..
    haha

    ReplyDelete
  3. apa boleh buat.. mungkin begitu la sikap dia... harap2 ubah la sikap tu... :((

    ReplyDelete
  4. Eihhh..benci la org ska ckp besar cm dia..astro ni pon xadil la..

    ReplyDelete
  5. akak memg menyampah ngan jantan bokbang nih

    ReplyDelete
  6. muka berlagak habis . menyampah tengok dia tu . takde reason pun dia patut kekal . ini semua poyo !

    ReplyDelete
  7. janji astero syg aku okehhh aset tu huhu

    ReplyDelete
  8. kalau ini muslihat Astro.. sungguh menjengkilkan jawabnya...

    betul... masa ayat "jgn ckp byk, nanti org tak suka"... serius kedebuk kena kat mamat berlagak tu.

    yang paling the best ... last2 nk habis.. partner dia ckp.. "semua org terdiam.. spt mahu kami tersingkir.."

    OMG......

    ReplyDelete
  9. sama....sama...dah agak mesti astro punye strategi la tu.haiyaa...terukkan astro ni.dah la sekarang iklan punye la banyak.rasa tv biasa pun takde iklan sebanyak astro...grrr..eh..sorry ter emo la..hiihi

    ReplyDelete
  10. style astro dr dulu mmg gitu..ehehe..

    ReplyDelete
  11. Hmmm.. Tgk kdg2 je,malas nak tgk sgt sbb FF Msia xmencabar laa.. Lg1 Aaron tu xseswai lgsung jd pengacara kot.. kan??
    Best lagi Running Man. huhu

    ReplyDelete
  12. biase lettew marketing strategy diorang. hat yg kontrobersi tu laa yg dia simpan.

    ReplyDelete
  13. Walau rmai tau strategi astro rmai gak yg tgk... Hmmm...
    Bkn astro je, semua rancangn mcm tu..

    ReplyDelete
  14. agak menyampah si dia ni..takde pun xpe kot dalam FF tu..

    ReplyDelete
  15. nipuu je kejenyer astro ni nk wet je

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork