Saturday, February 2, 2013

Fear Factor Selebriti Malaysia : Gambit Dibenci Semua!

As Salam semua

Sapa yang tengok Fear Factor Selebriti Malaysia sebentar tadi memang hangin satu badan dengan Gambit Saifullah. Dia aku perhatikan dari satu episod ke satu episod suka cari pasal dengan kumpulan lain. Suka buat provokasi murahan. Suka merendah-rendahkan orang. Padahal diri sendiri tu yang kalah! 



Tadi sikit lagi bergaduh kumpulan Farish & Akim dengan kumpulan si Gambit ni. Mana taknya, Gambit awal-awal dah keluar ayat provokasi "someone will drown here". Seolah-olah dia sorang je boleh buat task tu. Orang lain semua tak boleh. Dan ayat itu sebenarnya telah menyinggung perasaan Farish yang mana ayah Farish meninggal dunia akibat lemas. Naik angin lah Farish bila Gambit buat gitu. 

Dan akhirnya keputusan menyebabkan sikit je lagi Gambit terkeluar. Kalau tak kerana kesilapan Azri, Gambit dinobatkan sebagai peserta paling lambat!!! See. Dah cakap dah jangan cakap besar. Jangan pandang kemampuan orang lain tu kurang. Kau sendiri dapat balasannya. 

Sudah-sudah lah Gambit. Jangan cari pasal dengan orang. Bersainglah secara sihat. Jangan provokasi lebih-lebih. Bukan kau dapat apa pun. Menangnya pun kau tak dapat. Kau dapat benci adalah. Terus trending kat twitter orang kutuk kau tahu!!! 


p/s: orang suka provok ni kena BOH sekali depan muka baru kena buku dengan ruas!!!




31 comments:

  1. hala aih tak tengok fear factor. patut lah kecoh aje.. gambit betul! nama pun dah gambit kan. ;p

    ReplyDelete
  2. Dengan rakan artis pun nk begaduh,dgn siapa lg la dia nk berbaik ye..semua orang tak suka dia,

    ReplyDelete
  3. dh nmpk dh belang si gambit tue.. tu lar, krna mlut bdn binasa..

    stu kolej ngn akmal tue.. hehe!! =)

    ReplyDelete
  4. including me. Sombong tak tentu pasal.

    ReplyDelete
  5. mulut puaka sangat si gambit ni
    bajet good good je
    sape yang suka
    ish3

    ReplyDelete
  6. tgk jugak tadi. mulut dia tu xde insuran. sakit je aty dgr -.-

    ReplyDelete
  7. silap2 ada la kat fb ni kena buat page "kami anti gambit yang cakap besar" hehe.. agaknya lah.. hehe..

    ReplyDelete
  8. orang kata terlajak perahu boleh diundur. terlajak kata badan binasa lah kan.

    ReplyDelete
  9. gambit suka wat krotrovesi.. tak suka..

    ReplyDelete
  10. bOo gambit bOo~
    hikhik..
    xsuke giler kat gambit

    ReplyDelete
  11. hehe..sabor ye...
    bersaing secara sihat kan terbaik

    ReplyDelete
  12. luqman x follow tp ade bc status someone kt fb cakap x suke gambit..

    ReplyDelete
  13. Tau xpe..grrrh! Geram btol..Jgn seksli2pndg rendah kt org lain..

    ReplyDelete
  14. Tak pernah tengok FF Malaysia ni coz takde astro kat umah.. Huhu~~

    ReplyDelete
  15. ha'ah kan.. deno pun tak suka dia.. tadi tengok pun harap2 gambit kuar, harap nasib baik je kan

    ReplyDelete
  16. X PERNAH TENGOK WPUN MINAT ERON AJIS..HIHI

    ReplyDelete
  17. ntah..ramai yang nak gambit keluar..banyak mult die tu

    ReplyDelete
  18. dari dulu lagi dengar dia mulut camtu.kan dlu dia komen pasal blogger. gila geram time tgk masa tu! bajet dia sorang je boleh buat task tu. menyampah den :D

    ReplyDelete
  19. dia ni memang berlagak kat fear factor tu . bajet cam dia je bole buat ... kekadang menyampah tengok dia

    ReplyDelete
  20. sakit hati tengok dia ni, ego dan berlagak. tapi kesian kat partner dia..x pasal2 kena tempias sekali..

    ReplyDelete
  21. honestly lah kan, leeza pun tgk.. dan mmg kureng dgn dia ni. konon dia jd tumpuan, org suka tiru dia lah apa lah.. isyh.....

    ReplyDelete
  22. mamat poyo perasan terbaik...puihh kahak ijau satu kna tang idung dia!!

    ReplyDelete
  23. diA pernah panggil org2 FB binatang.. sgt biadab

    ReplyDelete
  24. Pihak astro sengaja suruh gambit buad mcm tuu sebab dyeorg nak rating fear factor jadi bualan orang . meletop gituu . Btw saya drpd dulu lg menyampah dgn gambit . miahahaha

    ReplyDelete
  25. btol tu,tgok gambit dalam FF muke nk b'lagak semacam je..,gaya mcm leh wat sume task,tp kelaut gak ko..adik2 cover sgt..

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork