Tuesday, February 12, 2013

Keep Calm & Read Blog Coklateyes

As Salam semua

Bila duduk rumah lama ni takde hala tuju macam-macam pulak minat aku timbul. Sekarang ni, aku minat sangat nak edit-edit gambar kasi comel-comel dan vintage sikit. Walaupun memang tak seberapa dan tak lah seterer mana tapi as long as puas hati ok lah kot. Hahaha. Buat bagi puas hati sendiri katanya. 










Hahaha. See. Again random post. Whatever it is. I just love it :) Korang suka yang mana?





p/s: art. it is beyond yourself.


5 comments:

  1. Semua cantik smpi rambang mata nak pilih. No. 2 tu membayangkan semuanya tapi No 1 nampak rock santai. hehe.... no 3 lembut & menenangkan. No. 4 pula pun best juga. Ish3... rambang sudah mataku...haha

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork