Thursday, February 28, 2013

MSMW 2013 : Menang Ipad Mini

As Salam semua

Sorry. Bukan aku yang menang pun! Hehehe


Nak ucap tahniah pada Bro Framestone atas kejayaan beliau merangkul Ipad Mini untuk Lucky Draw. Memang bertuah. Gigih aku menekan button tweet, tapi memang rezeki bro kan and I believe he deserved it! :) Tahniah bro! 


Hari kedua MSMW 2013 Summit memang awesome. Penat memang penat. Tapi info dan ilmu yang diperoleh memang terbaik. Bila fikir-fikir dan kenal sesama blogger lain serata dunia, mak oiii banyak lagi benda yang aku belum ada. Tapi takpe lah, kata orang we gain it from knowledge and experience kan.

Insya-Allah aku akan kongsi sedikit sebanyak ilmu yang aku peroleh kat sana. Yang penting, kita kena jadi someone walau apa pun yang kita lakukan. Itu kata-kata Bro Framestone. Memang mendalam makna ayat tu kan.


Ni penat sangat, nanti aku update ye! Sebelum berpisah, aku tinggalkan korang dengan sekeping gambar yang buat aku happy tidur malam senyum sampai telinga. 








p/s: Blog banyak bagi aku inspirasi! 





21 comments:

  1. laaa,,, muja ingatkan kak fatin pun menang sama2,, hehe

    ReplyDelete
  2. halamakkk tuah tuan pnya badan dpt iphone!!

    ReplyDelete
  3. Ingatkan akak yang menang ipad mini ^_^ hehe

    ReplyDelete
  4. fuiiyyoo. ada fazley tu. hiksss <3

    ReplyDelete
  5. Bukan lucky draw la.. tapi twitter terpantas

    ReplyDelete
  6. Teruja kalau dpt ek? Belum ada rezeki lagiii...

    ReplyDelete
  7. igt kamu yg menang td...hehe..tahniah bro..amboi bergambo ngan dr :P

    ReplyDelete
  8. wah best dpt jumpa fazley! hehe... btw, best betul akka dpt g sana :)

    ReplyDelete
  9. murah betul rezeki bro.. time lucky draw pulak rasa geram je nombor tak mengena.. sedih.. T___T kih3..

    ReplyDelete
  10. wow!! Dr. Fadzley!!! "mak aku, mesti suka" :D

    ReplyDelete
  11. Nak ikut Innanie pegi event2 camni! :P

    ReplyDelete
  12. tahniah pd bro tu
    pic last..pewit...hehe

    ReplyDelete
  13. ingat nanie dapat tadi..hehehe anyway,tahniah bro! :D

    ReplyDelete
  14. Untunglahh.. dapat bergambar dengan Fazly. k jeles nie !

    ReplyDelete
  15. Untunglahh.. dapat bergambar dengan Fazly. k jeles nie !

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork