Saturday, February 2, 2013

Promosi Groupon : Lunch @ Seoul Garden, Paradigm Mall

As Salam semua

Dah lunch belum? Takkan belum kan. Aku teringat pulak lunch tiga minggu lepas bersama geng UM Cares. Kebetulan masa tu ada promotion kat Groupon untuk set lunch di Seoul Garden, Paradigm Mall. Dia buat promotion bersempena pembukaan cawangan baru.

Apa lagi masing-masing memang dah lama tak makan bakar-bakar ni kan. Terus lah grab! Murah pulak tu. Normal price RM 40++ untuk set lunch, tapi dengan Groupon Promotion, tinggal RM 25 je. Berbaloi kot... makan sampai kenyang kan! Dan untuk makluman ini adalah first time aku makan kat Seoul Garden. Akak aku dah selalu. Dia orang kaya! Hahahaha. Hari tu pun, akak aku payung aku. Untungkan! 

Banyakkan pilihan. Rambang mata! 

Akak aku suka sayur. Aku suka seafood & meat 

Grilled memang lazat!


my selection. yummy huh?
Coffee chicken tu sedap gilos!!! 
Pilihan memang banyak. Sampai tak larat den nak makan

Kiteorang berlima, so dia bagi dua meja. 
Kak Ain & Akmal Redza. Look at their back, takde orang lagi.
Kiteorang group pertama
nampak tak kepulan asap tu? aroma diaaa sampai la ni terbau-bau
kakak cantik ni nama kak pija. :) 
yang ini pun kakak cantik jugak. kahkahkah :)
see. aku dengan beg laptopnya. Hahaha. takpe, perut kenyang, baru boleh buat keje. 

Disebabkan aku first time makan di Seoul Garden, pada aku untuk grill and steam boat memang berbaloi lah compare to beberapa tempat steam boat yang pernah aku try sebelum ni. Banyak pilihan makanan dan sentiasa fresh dengan rempah yang lazat. Cuma, mahal sikit lah untuk golongan student macam aku ni kan. Tapi kalau berbaloi, apa salahnya kan! Janji puas hati!!! 






p/s: Mana lagi steamboat sedap ye???





13 comments:

  1. saya first time pergi dekat penang. punyalah best. memang mahal untuk student tapi dapat makan sampai nak termuntah. mula2 kan jakun sikit nampak semua benda nak amik. sekali tengok, punyalah banyak kena habiskan. anyway. memang puas hati.

    ReplyDelete
  2. why x penah lagi try seoul garden. asyek plan tapi x menjadi. tengok entri ni terus membara balik angan2..cisss

    ReplyDelete
  3. ok, akmal redza tue kite knal sgt2! xsngka awk pon knal jgk.. hahaha!! cba tnya dia knal tak Ruru KK7.. kcik btoi dnia nie..

    ReplyDelete
  4. wah..syoknye..teringin jgk makan kat sini.!

    ReplyDelete
  5. kat pengkalan chepa ni pun ada restoran yang konsep cenggini,, harga RM21 je,, murah amat,, jgan jelez,, kih3

    ReplyDelete
  6. kakak nanie pun kakak cantik :D comel nanie ni.. makan tak hajak hakak gituu :p

    ReplyDelete
  7. aboi beshnya akak..... jeles T_T

    ReplyDelete
  8. kirim salam kat akak tudung kuning tu ye..

    ReplyDelete
  9. http://kraziestlife.blogspot.com/2013/04/pak-usu-steamboat.html

    ReplyDelete
  10. gamai gamai.i keje dekat megamall.hari hari nak pergi kerja mesti akan lalu dekat seoul garden.walawei,terliur XD

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork