Friday, February 8, 2013

Segmen Blog Kesayangan : Update Page!

As Salam semua

Nak update simple je ni. Cuma nak bagitahu yang aku dah update page untuk Blog Kesayangan. Yaaahooooo!!! Alhamdulillah, ramai jugak yang join dan memberi sokongan. Thank you so much lah darling-darling semua! Kiss sikit :*


Aku kategorikan kepada beberapa kumpulan. Nama kumpulan tu semua nama coklat. Haaa apa lagi, meh cepat serbu page BLOG KESAYANGAN kat atas tu. Fatin Liyana pun suruh serbu blog ai okeh!!! Heheheh. 



Cepat-cepat cari blog korang di kumpulan mana. Oh, kalau dah jumpa jangan lupa lawat sekali blog kawan-kawan lain. Amalan mulia membawa bahagia. #Tiberrr! HeheheheHaaa, sapa yang belum join? Cepat-cepat join. Tak lama lagi nak tutup ni. Semua syarat ada kat sini ok!




p/s: Dateline 22 Februari 2013 :)

3 comments:

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork