Wednesday, March 27, 2013

Ada Nafas Baru

As Salam semua

Mata dah ngantuk sangat sebenarnya. Sekarang pun dah pukul 2 pagi. Tapi excited punya pasal, adrenalin dalam badan membuak-buak suruh update sikit. 

Aku tengah happy gilos ni. Header blog dah bertukar baru. Background pun sama. Sumpah, aku happy. Rasa macam nak lompat bintang seratus kali. Tapi tahu tak larat, buat dalam mimpi je lah kejap lagi. 

Nanti aku review sapa lah gerangan yang super duper creative gila lagi efisen buat header cantik dan menepati ciri vintage yang aku idamkan tu. Bagi task sekejap je dia boleh setel. Memang bikin gua happy dan bangga! Budak UM jugak tu! :)

Oh, satu lagi. Name card pun Alhamdulillah dah selamat proses printing. Jadi esok Insya-Allah akan dipos kerumah. Doakan semuanya selamat. Alhamdulillah, rezeki berblog kita buat modal untuk blog jugak!




Vintage; entah apa lebihnya. Tapi aku suka! 




18 comments:

  1. Siapa yang buatttt? Sangat cantikkkkk!

    ReplyDelete
  2. Nice,.. kemas, cantik... I loikeee.. Sape buat eh, nak tau jugak . YY dah lama tak buat baju baru tuk Blog.

    ReplyDelete
  3. wow!!!lain dari yang lain.love your transformation sis BCE =)

    ReplyDelete
  4. cantik.. macam nak tukar header jugak..tapi malas betul nak design..

    ReplyDelete
  5. smart giler. hehe. sape yg design ni?

    ReplyDelete
  6. I is terkejut jugak blog dah tukar. niceeeee sgt! :D

    ReplyDelete
  7. nice amat,, tapi rezeki blog tersangat ciput,, uwaaaaaa

    ReplyDelete
  8. bru jenguk sini smlm n berfikir nani ni xnk tukr header ke..hehe..sekali tukar daaa....cntik2=)

    ReplyDelete
  9. nanieee!kita pun sukaaaaaaa;) cantik tauuuu!:))vintage sangatt :)


    ReplyDelete
  10. cantik!!!! terkezut juga deno tadi^^

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork