Saturday, March 23, 2013

Akhirnya Dilepaskan...

As Salam semua


Alhamdulillah, aku menang dua tiket Main Grandstand F1 hasil daripada Contest Instagram MSMW 2013 (Instagram Bertuah). Ticket yang berharga RM 553/seat untuk Sabtu & Ahad tu terpaksa aku lepaskan.... 



Bila dapat tu, sumpah aku gembira gila. Sebab bukan senang kan nak dapat peluang hebat dan hadiah yang sangat bernilai macam tu. Malangnya, aku tak berapa mengikuti perkembangan F1. Paling-paling yang aku kenal Michael Schumacer. Tu pun dah retired lama kan dengar ceritanya. See. Betapa aku tak tahu cerita! Lagipun kebetulan pada hari Sabtu tu, aku sibuk untuk urusan  program Earth Hour dengan UM Cares. Dah rugi sehari, than tinggal Ahad je kan. So ada baiknya kalau aku jual pada mana-mana pihak yang nak. Tiket ni jugak including concert for Gun N Roses, Backstreet Boys, 2NE1 dan Ukiss.

Dilema jugak aku sehari dua, sebab Backstreet Boys beb!!! :) Tapi takpelah. Takde rezeki kan.

Well, ada kisah yang menyakitkan hati jugak semasa proses jualan tiket ni. Nanti aku cerita. Sebab kalau combine dua cerita panjang sangat entry aku. Hehehe

So, tadi lepas terjual tiket tu pergi shopping sikit. Beli buku untuk ayah lagi, beli barang sikit dan sekarang macam nak beli bag. Tengah mencari beg yang sesuai. 

Dan sekarang jugak plan nak beli ipad mini mungkin....ke plan nak kawin? heheheeheh





p/s : Esok Earth Hour by UM Cares, jangan lupa di DTC!!!










11 comments:

  1. Wow..tahniah sbb menang! Perghh.. best tu kalau dpt tgk secara live ..

    ReplyDelete
  2. Bakat kak dalam menangkap gambar mendatangkan rezeki. Terbaik!

    Tahniah kak!

    ReplyDelete
  3. ouchh ada rzki dapat p tengok lah lain kali..:)

    ReplyDelete
  4. wahh , tahniah. maybe rzeki lain kli. btw , mulakn hari anda dgn sarapan yg hebat. nak tahu , terjah sini. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/sarapan-pagi-hujung-minggu-mcdonald.html

    ReplyDelete
  5. waaa..murah rezeki tu dapat tiket. dah takde rezeki nak pergi,nak buat macam mana kan..

    wah wah wah! ipad mini tuuuuu.manyaknyeee duit cik nanie kita ni.semoga sentiasa dimurahkan rezeki tau sayang. lepas tu cepat kawen.cecece! :p

    ReplyDelete
  6. nak juga tahu apa yang menyakitkan hati tu.

    ReplyDelete
  7. akhirnya.terlepas juga kan.best tu ade BSB...nak jugak kalau boleh tapi apakan daya,kena save money la nanie..(:

    ReplyDelete
  8. tahniah akak! best tuuuu... :)

    ReplyDelete
  9. the term DTC,, lama tak dengar,, hehe..

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork