Friday, March 8, 2013

Dah Berisi Akhirnya!

As Salam semua

Salam Jumaat dan salam keberkatan. Memang rezeki hari ni. Setelah aku membebel ala-ala tak puas hati gitu kan dalam entry ni (Belum Ada Yang Lekat). Hari ni bila check Nuffnang ada rezeki rupanya. Syukur. Alhamdulillah.



Walaupun baru seketul yang melekat, tapi tetap syukur sebab dari satu ni nanti boleh beranak pinak kan. Dari sikit lama-lama boleh jadi bukit kan. Insya Allah. 

Ini pun lepas aku hantar support ticket dan update survey. Terus melekat seketul. Kiranya, memang survey tu kena buat betul-betul dan ayat mesti catchy kot. Barulah advertiser pick kita. Tapi tu usaha je lah, yang lain rezeki jugak ye. La ni, tengah tunggu cek dari Nuffnang sampai. Harap-harap boleh ringankan family sikit sebab tak payah nak bagi duit poket. Boleh lah kot tahan 3-4 bulan agaknya. Heheheh :)

p/s: Terima kasih daun keladi Nuffnang, kalau sayang boleh bagi lagi!





11 comments:

  1. dh beberapa kali hntr ticket & update survey..belum berisi jgk :(

    ReplyDelete
  2. hehehe eka selalu dapat BE ni..

    sronok tgok dia running.. hehehehe

    ReplyDelete
  3. adah pon dah lama kak xdapat...
    jujur memang tak paham la pasal nuffnang nie...huhu...2 tahun letak...sikit je..asal ada..haha

    ReplyDelete
  4. untung2.. rezeki sgt2 .. hehehhe cer bg tips lak utk lekatkan tu .. da byk kali antr, x lekat2 pn .. huhuhu

    ReplyDelete
  5. tahniah,tak pernah dpt lagi..hehe

    ReplyDelete
  6. ewahh!banyak la tu duit dia :p
    tahniahhh nanie;))

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah...moga hari hari bertambah berisi.aminn

    ReplyDelete

Teruskan Memberi Inspirasi.
Saya Hargai Pandangan & Idea Anda!

 

Blog Coklateyes by Innanie Ariffin Copyright © 2013 Designed by Alieff Artwork